Account
Logo
Zoeken
23.1 °C

Drachtster schopte en sloeg om zich heen

ma 5 mei 2014, 12.49 uur

DRACHTEN - Een 44-jarige verwarde man uit Drachten is zaterdagmiddag door de politie aangehouden nadat hij een tocht door Drachten had gemaakt waarbij hij mensen sloeg, schopte en bedreigde.

Als eerste ontving de politie een telefoontje waarbij gemeld werd dat de man in de Thijs Rinsmastraat zijn buurman met een stok op het hoofd had geslagen. Een tweede melding volgde snel en daaruit bleek dat de man op de ramen van een woning aan Cornelis de Boerstraat stond te bonken en daar een auto had vernield. Hij vertrok daarna op een fiets in de richting van het centrum. De verwarde man pakte op een fietspad een petje af van een meisje en viel later een vrouw aan op de Leppa in Drachten. Niet veel later werd een man in het gezicht geslagen bij een winkel in het winkelcentrum De Drait.

De politie was in de tussentijd al bezig om de man te vinden en hij werd uiteindelijk aangetrofffen in een supermarkt in het winkelcentrum. Daar had hij bij de groenteafdeling nog een man geschopt. Het onbekend gebleven slachtoffer had daarop als antwoord de verwarde man een klap verkocht.

Agenten hebben de verwarde man met gepast geweld overmeesterd en overgebracht naar het politiebureau en ingesloten.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



Poll: Is het een gemeentelijke taak om subsidie te verlenen aan Pride-boten?

Ja  
11%
Nee  
89%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!

regionaal nieuws

Verzoek tot handhaven bij Kallemooi op Schiermonnikoog

Verzoek tot handhaven bij Kallemooi op Schiermonnikoog