Account
Logo
Zoeken
7.8 °C

Kilo's lichter bij Julia!

zo 13 april 2014, 21.20 uur

HARKEMA - Waag een sprong in het diepe 'naar' Julia

Het enige wat je te verliezen hebt, zijn de kilo's. Zo dachten ook de dames Sieta Herder en Gonda van de Poll. Hieronder vind je hun persoonlijke verhaal:


Hallo, mijn naam is Sieta Herder.

Wanneer neem je de stap om iets te gaan doen aan je overgewicht? Voor mij kwam dit punt toen ik op de weegschaal moest gaan staan bij de anesthesistverpleegkundige voor een preoperatief gesprek.
De weegschaal sloeg weer aardig de verkeerde kan op, na de zoveelste mislukte lijn poging. De verpleegkundige zag aan mij dat de uitkomst zeer teleurstellend was.

Na hierover gesproken te hebben, bracht zij mij op het idee om eens naar een sportschool in de Harkema te gaan googelen. Ze wist de naam niet meer, maar het was een korte naam. Zij had van horen zeggen dat deze sportschool goede resultaten behaalde.
Bij thuiskomst ben ik direct achter de computer gaan zitten en sportschool Harkema gaan googelen. “Julia” kwam naar voren. Na haar site te hebben gelezen, kreeg ik hier wel een goed gevoel bij.
Meteen de stoute schoenen aangetrokken en haar gebeld. Dit gesprek verliep vertrouwd en prettig. Ik werd direct uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek voor de volgende week. Tijdens de rit erheen spoken er allemaal gedachten door je hoofd. Wie is Julia, wat voor mensen zijn er meer aan het sporten. Tja dan duurt een half uur rijden niet eens zo lang.

Bij binnenkomst straalt de gezelligheid je tegemoet. Een groep sporters zaten gezellig aan de koffie en je werd er direct bij uitgenodigd, omdat Julia nog even bezig was.

Tijdens het gesprek met Julia voelde ik mij al snel thuis. Ze weet waar ze het over heeft, wat je allemaal voelt en denkt. Ze heeft zelf nl. ook overgewicht gehad. De sportschool is erg laagdrempelig. Veel mensen sporten hier die ook hetzelfde probleem hebben. Je voelt je er lekker thuis. Na het gesprek besloten om samen met Julia, als Personal Trainer, aan de slag te gaan. Dit is een goede keus geweest.

Nu 17 weken verder en 20 kg lichter. Mede dankzij Julia en de steun van mijn man, kinderen en vrienden. De trainingen en de gesprekken zijn zeer motiverend. De trainingen worden voor jou op maat gemaakt. Je wordt even verder gepuched om door te gaan, dan dat je zelf zou doen. De ene keer zijn de gesprekken diepzinniger dan de andere keer, maar je hebt ze nodig.

Het gevoel dat je krijgt wanneer de kilo’s op de weegschaal steeds minder worden. Super trots ben je op jezelf. Je kunt nu kleren kopen die je leuk vindt en niet de kleren die je “slanker” laten lijken. Ook de complimentjes die je krijgt doen je groeien, natuurlijk niet in kilo’s. Ik vertel de mensen ook altijd dat het geen dieet is, maar je leefstijl veranderen/aanpassen is. Door dit te accepteren lukte het mij vrij snel en dat zonder een hongergevoel te krijgen.

De koffie aan het eind is altijd weer een leuke afsluiting. JULIA BEDANKT en ik zal zeker andere mensen jouw sportschool aanraden.

Liefs, Sieta


Hoi,

Mijn naam is Gonda en ik ben 45 jaar, getrouwd en heb twee jongens van 14 en 12 jaar. Ik voel me super gelukkig en zit geweldig in mijn vel…….. Waarom?

Ik ben het afgelopen jaar 37 kilo afgevallen met behulp van Julia……. Ik heb wel eens moeilijke momenten, dan kan ik niet van al het lekkere eten afblijven………………. maar dan ga ik altijd even weer terug in de tijd…..

December 2012…..
In die tijd voelde ik mij ontzettend depressief en erg ongelukkig met mezelf. Ik was veel te zwaar, kocht geen kleren meer voor mezelf en kwam gewoon de deur niet meer uit. Ik had nergens meer zin in en verzon allerlei smoesjes om de deur maar niet uit te hoeven.

Ik heb zelfs over het hele jaar 2012 ingeschreven gestaan bij een sportschool, om een poging te doen om door het sporten af te vallen. Dood en dood ongelukkig voelde ik mij tussen al die sportievelingen…… met als gevolg dat ik gewoon niet meer heen ging, en nog depressievier werd.
Zelfs naar een reünie van de lagere school ben ik niet geweest, ze kenden me alleen maar als het mooie slanke meisje en niet wie ik me op dat moment was en vooral voelde……..

Begin januari 2013 kwam een buurvrouw bij mij aan de deur: of ik niet met haar wou sporten bij Julia in Harkema… Ik heb toen op internet gekeken en zag dat er in april een Obese cursus zou beginnen. Gelijk had ik zoiets van nu of nooit!!!!! Want hoe ik me nu voelde, dat wilde ik niet meer.
En het is gelukt met behulp van Julia……

Tijdens de obese cursus ben ik onder begeleiding van Julia in 10 weken 17 kilo afgevallen….
De combinatie van sporten, samen een dieet samen stellen en praten over wat maakt dat wij
gaan eten werkte fantastisch voor mij………..

Ik zeg wel dieet, maar bedoel meer een andere levensstijl m.b.t. het eten en sporten.
Samen met Julia heb ik een dieet samengesteld waar zelfs ruimte is voor dingen is die ik lekker vind……

Ook tijdens mijn zomervakantie heb ik deze nieuwe levensstijl gewoon volgehouden en kwam zelfs 4 kilo lichter van mijn vakantie naar Italië terug. In oktober heb ik mijn streefgewicht gehaald…………..

Ik heb het jaar 2013 dan ook fantastisch afgesloten. Niet met het voornemen om af te vallen, maar om op gewicht te blijven….. Dit laatste is niet altijd even makkelijk, maar zoals ik al zei, dan denk ik even weer terug aan December 2012…..en zo wil ik me echt niet meer voelen. Mede door te blijven sporten en met de steun van Julia, lukt het mij prima om op gewicht te blijven. En gaat het een keertje wat minder, dan krijg ik hulp en steun van Julia…….


De volgende OBESE cursus start op donderdag 24 april a.s.

Wil jij ook eindelijk van jouw kilo’s af en zoek je véél hulp, en een flinke stok achter de deur? Meld je dan nu aan voor de OBESE cursus bij Julia die start op donderdag 24 april a.s.

De 10 weekse cursus met veel persoonlijke begeleiding is in de voorjaarsaanbieding van 399,00 voor 299,00 euro. Twijfel niet langer, schaam je niet langer, waag een sprong in het diepe! Het enige wat je te verliezen hebt zijn je kilo’s!

Kom gerust langs voor een oriënterend gesprek op de zaterdagochtend van 11.00-12.00 uur of maak een afspraak met Julia zelf op zakelijk mobiel: 06-52343347. Julia vind je op de Bolster 6, 9281 KK op het bedrijventerrein Quakkenburg in Harkema. Neem ook een kijkje op www.juliadeclerck.nl

Julia biedt low budget cursussen fit en slank (afslanken + sporten) en high budget cursussen met veel persoonlijke begeleiding. Er zit altijd wel iets voor jou bij!

De metamorfoses van de dames zijn gerealiseerd door Haarstudio Wieke uit Kollum.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

'Kleine windmolens ook voor particulieren toestaan'

'Kleine windmolens ook voor particulieren toestaan'

regionaal nieuws

Asociale rijder (30) opgepakt in Twijzel

Asociale rijder (30) opgepakt in Twijzel






regionaal nieuws

Auto neemt spontaan een duik in vijver

Auto neemt spontaan een duik in vijver