Account
Logo
Zoeken
6.8 °C

Alle meubelen met 51% korting bij Restpost

wo 9 april 2014, 11.53 uur

DOKKUM - vanaf woensdag (9-4-2014) gelden er nieuwe kortingen op de grote meubel partij in de winkel op de Holwerderweg van 51% Echte KASSA KORTING, hier hebben veel klanten op gewacht dus kom snel langs.De winkel staat bomvol! We hebben nog niet eens alle kasten e.d. in de winkel, dus hij word ook nog bijgevuld komende weken!

De handel bestaat uit een partij eigentijdse meubelen van topkwaliteit, voor zowel de woon- als eetkamer met items als Hoekbanken, 2-2,5-3 zitsbanken, hockers, loveseat’s, relaxfauteull’s, draaifauteull’s, eetkamerstoelen, armstoelen, boekenkasten, dressoirs, tv meubelen, vitrinekasten, eettafels, hoektafels, salontafels, sidetable’s, bedden, kasten, linnenkasten en accessoires als hockers, kapstokken, kleinmeubelen, schilderijen, verlichting, en overige woonaccessoires, kortom teveel om op te noemen!

Vanaf afgelopen week hebben alle andere productgroepen ook 70% kassakorting, zoals Alle decoratie, Rest Tuincentrum artikelen, Bouwmarkt artikelen en Ruitersport artikelen.

ECHTE KORTING
Let op, bij ons is de ECHTE KORTING mogelijk omdat de goederen via de verzekering zijn ingekocht, deze neemt het verlies en dit komt ten goede bij de RESTPOST klanten!

EXTRA OPEN
Onze winkel is extra open op maandag 2e Paasdag open & op Koningsdag (zaterdag) vanaf 10.00 uur! Er is dan een luchtkussen aanwezig voor de jeugd.

Tot ziens bij RESTPOST, Holwerderweg 19 in Dokkum. (Voormalige Gamma locatie)

Blijf geïnformeerd via Facebook: https://www.facebook.com/RestpostDokkum

Kooistra Schadepartijen BV, uit Dokkum.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws





regionaal nieuws

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie




regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'