Account
Logo
Zoeken
5.1 °C

Nieuwe wandelafdeling bij Sport 2000 Dokkum

do 3 april 2014, 11.11 uur

DOKKUM - Nederland kent zo’n 6.6 miljoen wandelaars. Een grote doelgroep waar Sport 2000 Dokkum zich vanaf dit voorjaar meer en specialistischer op toe gaat leggen. In de eerste drie jaar na opening is de vraag vanuit de lokale markt op het gebied van wandelen enorm toegenomen. Dit heeft geresulteerd in een vernieuwde bovenverdieping.

Op eerste etage wordt onder de naam “ACTIVE OUTSIDE” een brede collectie aan wandelschoenen, functionele wandelkleding en accessoires gepresenteerd.

Voor de wandelschoenen is er gekozen voor de merken: Lowa, Meindl, Hanwag, Salomon en Grisport. Deze merken zijn met zorg gekozen waarbij gedacht is aan functionaliteit van de schoen maar ook aan een gunstige prijsopbouw zodat er voor iedere wandelaar een ruime keus is.

De collectie is opgebouwd van lichte “trialschoenen” tot aan bergschoenen met de kwalificatie B-A dit zijn schoenen waar iedere wandelaar mee uit de voeten kan op vlakke ondergronden maar ook op onverharde ondergronden. Mocht het nodig zijn dan bestaat er de mogelijkheid om de schoen met inlegzolen nog beter naar de wens van de individuele klant aan te passen

Voor de kleding is gekozen voor de merken: Tenson, Falcon, Icepeak, Regatta en Falke. Er is zorgvuldig een collectie samengesteld van functionele jassen, wandelbroeken en wandelsokken.

In bijgevoegde link een kleine impressie van de collectie en van onze “ACTIVE OUTSIDE”- folder:

https://view.publitas.com/sport2000/wandelfolder-2014/page/1

In de winkel aan de Zuiderschans 1a te Dokkum voorziet Sport 2000 Dokkum u van deskundig advies en helpen ze u graag verder.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Poll: Wat is de toekomst van Holwerd aan Zee?

Dat project gaat kopje onder  
76.8%
Heel misschien wordt het nog wat....  
3.2%
Ik hoop dat het doorgaat!  
20%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!




regionaal nieuws

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie



regionaal nieuws

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381