Account
Logo
Zoeken
10.5 °C
Foto: Henk Stoelwinder

Opknapbeurt voor centrum in Gorredijk

za 29 maart 2014, 17.35 uur

GORREDIJK - Het mocht wel wat gezelliger in Gorredijk worden, vond initiatiefgroep Boost Gorredijk. Niet alleen zet de groep zich in voor een levendig winkelhart zonder leegstaande winkels, ook aan de aankleding wordt gedacht. Zaterdag gingen vrijwilligers aan de slag met het het ‘boosten’ van het centrum.

De vrijwilligers startten zaterdag om 8.00 uur. Als eerste werd de steeg naast de voormalige Trekpleister aan de Langewal aangepakt. De steeg oogde rommelig en donker en was daarmee niet uitnodigend voor het winkelend publiek. Hoewel de steeg een nieuwe bestrating en verlichting krijgt in het kader van het plan Centrum Oost, wilde Boost Gorredijk meer. "We gaan de steeg tot 2,5 meter hoog wit sauzen en proberen foto’s of muurschilderingen te regelen voor deze witte wanden." Als 'finishing touch' worden plantvakken aangebracht.

De groep is met name nog op zoek naar ideeën voor het invullen van lege winkelpanden maar ook tips voor het 'boosten' van stegen, de Hoofdstraat en de kades zijn ook van harte welkom.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Geslaagde 21e Kollumerkatloop

Geslaagde 21e Kollumerkatloop







regionaal nieuws

Zeven lintjes uitgereikt in Smallingerland

Zeven lintjes uitgereikt in Smallingerland