Account
Logo
Zoeken
9.4 °C

KeukenHuiz: Duitse Keukens en Duitse prijzen

za 1 maart 2014, 16.30 uur

DE WESTEREEN - Begin februari zijn ze geopend op de Verlengde Stationsstraat in De Westereen. Het was een hele klus zegt Henry Huizenga van de deels gelijknamige keukenzaak, maar we mogen tevreden zijn met het resultaat. Veel mensen hebben een tijdje gedacht dat het pand leeg zou komen te staan, maar toen de bedrijfsververhuizing van zijn broer definitief bleek, was er geen moment van twijfel bij de jonge ondernemer: "Het is een bekende locatie, en een hele sfeervolle winkel, het zou jammer zijn om daar niks mee te doen. Bovendien horen wij vanuit de omgeving dat men blij is met deze ontwikkeling, en dat doet goed."

Veel mensen weten het bedrijf inmiddels te vinden, zo zijn de eerste keukens alweer verkocht. Wellicht vanwege de bekende locatie, maar niet in de laatste plaats vanwege de scherpe prijzen. "Vanwege onze goede bekendheid in de branche hebben wij ons aan kunnen sluiten bij een van de grootste Duitse inkooporganisaties. Dit houdt kortgezegd in dat er gezamenlijk met enkele tientallen Duitse collega-keukenzaken wordt ingekocht. Door deze unieke manier van inkopen kunnen wij onze keukens ook zichtbaar voordeliger aanbieden", zegt Huizenga.

Het bieden van een goede prijs is belangrijk, toch zijn service en kwaliteit de belangrijkste pijlers van het bedrijf. Heel bewust is daarom een dealerovereenkomst gesloten met het gerenommeerde merk Schüller Keukens. Omdat dit merk in diverse kwalitatieve opzichten onvergelijkbaar is met andere keukenmerken, maar vooral vanwege de feilloze uitlevering die deze Duitse fabriek waarborgt. Dit is het allerbelangrijkste voor ons én natuurlijk onze klanten, besluit Huizenga.

Meer informatie op: www.keukenhuiz.nl

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




kwijt / misdaad in je straat

Tijgertje vermist in Drachten

Tijgertje vermist in Drachten

regionaal nieuws

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369




regionaal nieuws

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij



regionaal nieuws

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal