Account
Logo
Zoeken
9 °C

Open dagen & afslanken bij Palestra Dokkum

vr 3 januari 2014, 19.25 uur

DOKKUM - Open dagen + korting!
In de periode van maandag 6 t/m zaterdag 18 januari houdt Palestra wellness & fitness centrum te Dokkum Open Dagen. Iedereen die graag informatie wil over het (sporten in een) sportcentrum kan binnenwandelen en zal worden rondgeleid. Onder het genot van een bakje koffie/thee bespreken we uw gezondheidswensen en bieden we u de oplossing.

Natuurlijk behoort een proefles ook tot de mogelijkheden. Wordt u lid? Dan ontvangt u 1 maand gratis sporten! Kiest u voor een Milon* abonnement? Dan krijgt u nog een extra korting! Palestra is op werkdagen geopend van 08.30–22.00 uur en op zaterdag van 9.00-14.00 uur. Een afspraak maken is deze dagen dus niet nodig, kom gezellig langs! Wilt u graag starten met sporten? Stel het niet uit, kom vandaag nog langs.

Afslanken
Al jaren is Palestra de afslankspecialist van Dokkum en omgeving, maar sinds het najaar van 2013 is het ook mogelijk om af te slanken in groepjes en dit is zeer goed ontvangen. De groep komt één keer per week samen (tijdstip in overleg) om ervaringen uit te wisselen en te wegen.

Als alle vragen zijn beantwoord en de nieuwe weekmenu’s zijn gemaild starten we met de gezamenlijke training. De tweede training van de week kunt u op uw eigen favoriete tijdstip uitvoeren. Het unieke aan deze cursus is dat er een ‘resultaatgarantie’ is. Houdt u zich aan alle afspraken maar bent u na afloop niet tevreden over het resultaat? Dan krijgt u uw geld terug! Iedereen kan meedoen: mannen en vrouwen, jong en oud.

Twee nieuwe afslankgroepen, er is nog plek!
Een ochtendgroep en een avondgroep. De eerste namen staan al op papier. Om te kijken of dit iets voor u is hoeft u maar één ding te doen: langs te komen tijdens de informatie-avond op donderdag 9 januari. Om 20.15 uur zullen begeleiders Stefan en Carina het afslankplan aan u en vele anderen presenteren.

Na de presentatie kunt u beslissen of u wilt deelnemen, u kunt die week erna direct van start! Wilt u hierbij zijn? Geef u zich dan telefonisch op via 0519-222024. Ook kunt u een formuliertje invullen via www.palestradokkum.nl. Hier vind u ook meer informatie over de cursus.

Graag tot ziens bij Palestra

Hogedijken 18-6, Dokkum.
Tel. 0519-222024
Link: www.palestradokkum.nl

* Milon, de beste training die er is.

Heeft u al kennis gemaakt met de nieuwste manier van fitnesstraining? De Milon cirkel is voor iedereen die geen tijd of geen zin heeft om te trainen. De Milon Cirkel is een slimme combinatie van volautomatische toestellen, u traint 100% veilig! Een volledige training op de Milon Cirkel duurt slechts 35 minuten! Na elke training op de Milon Cirkel gaat uw lichaam dagenlang meer vetten verbranden door de verhoogde stofwisseling na een effectieve training! Let op: een Milon training is niet te vergelijken met andere circuittrainingen. Door de speciale werking van het apparatuur traint u vele malen efficiënter. Twee per tien dagen de Milon Cirkel is ruim voldoende voor een zeer goed resultaat doordat je intensief genoeg oefent. In enkele maanden tijd zal je spectaculair resultaat hebben als u de richtlijnen van de trainers volgt en regelmatig uw weerstand aanpast! De Milontraining zal ook worden ingezet bij bovengenoemde afslankgroepen.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



kwijt / misdaad in je straat

Fiets gevonden in Buitenpost

Fiets gevonden in Buitenpost


regionaal nieuws

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof


ondernemend nieuws

Frl Bewind jarig: 20 jaar!

Frl Bewind jarig: 20 jaar!



regionaal nieuws

Ree uit hek bevrijd door brandweer

Ree uit hek bevrijd door brandweer