Account
Logo
Zoeken
6 °C
Huizenga Keukenstyle verhuist naar Drachten
Beeld van de toekomstige showroom

Huizenga Keukenstyle verhuist naar Drachten

di 9 juli 2013, 21.00 uur

DRACHTEN - Huizenga Keukenstyle uit de Westereen gaat verhuizen naar Drachten. De keukenspecialist laat op een zichtlocatie op industrieterrein Nijtap een nieuw pand bouwen. Voor Huizenga Keukenstyle betekent de nieuwe keukenzaak aan Florijn 5 een uitstekende bereikbaarheid vanuit de hele provincie, ruime gratis parkeergelegenheid, meer magazijnruimte en een grotere showroom.

Het is een opvallende stap om juist in deze tijd te kiezen voor nieuwbouw. Huizenga Keukenstyle heeft het besluit echter weloverwogen genomen, vertelt eigenaar Sybo Huizenga. “In De Westereen groeiden we uit ons jasje. Bovendien zien we de toekomst positief tegemoet, niet in de laatste plaats vanwege onze trouwe klantenkring.”

De eerste paal van het nieuwe pand ging dinsdag 2 juli de grond in. Begin 2014 wordt het nieuwe onderkomen in Drachten officieel geopend. Dit najaar houdt Huizenga Keukenstyle grote uitverkoop in De Westereen: de gehele showroom aan de Ferlinge Stasjonsstrjitte 77 moet leeg.

Belangstellenden zijn ook nu al welkom, vertelt Huizenga. “We kunnen nu al hele interessante aanbiedingen doen. Bovendien kunnen keukens direct of op afroep worden gekocht.”

Huizenga Keukenstyle was veertig jaar lang in De Westereen gevestigd. De geschiedenis van het bedrijf begon met het timmer- en aannemingsbedrijf van Siep Huizenga, grootvader van huidige eigenaar Sybo Huizenga. Anno 2013 is Huizenga Keukenstyle het adres voor keukens voor iedere beurs en iedere smaak, met als bijzondere lijn massief houten keukens. Het bedrijf is dealer van AGAfornuizen, Häcker Systemat-keukens en inbouwapparatuur van Bosch, Neff, Siemens, Miele, Atag, Pelgrim en Gaggenau.

Huizenga Keukenstyle bewijst al jaren dat mooi niet duur hoeft te zijn. “Wij kunnen ons qua prijs niet alleen gemakkelijk meten met andere speciaalzaken, maar ook met de bekende landelijke ketens die zich als goedkoper presenteren maar dit vaak helemaal niet zijn. Wij onderscheiden ons met onze service en de aandacht die we besteden aan het voortraject. Daarom komen mensen bij ons nooit voor een verrassing te staan.”

Meer informatie: www.keukenstyle.nl

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Auto botst tegen boom bij Drachtstercompagnie

Auto botst tegen boom bij Drachtstercompagnie








regionaal nieuws

Marco Kroon spreekt veteranen in Drachten toe

Marco Kroon spreekt veteranen in Drachten toe