7.7 °C

SC Twijzel wint van Oud SC Heerenveen

do 6 juni 2013, 18.05 uur

TWIJZEL - SC Twijzel wint van Oud SC Heerenveen

Gisteravond was er in het kader van het 40 jarig bestaan van SC Twijzel een unieke wedstrijd. De mannen namen het onder leiding van Cor vd Hoop en Jelle vd Meulen op tegen de oud spelers van SC Heerenveen.

Het was druk op Sportpark de Moune, er stonden ruim 300 mensen langs de lijn. De spelers van oud SC Heerenveen hebben een druk speelschema. In een korte tijd hebben ze 6 wedstrijden gespeeld. Het was een prachtige, sportieve wedstrijd. SC Twijzel was goed in vorm. De ruststand was 1-1, in de 2e helft werden de spelers van Oud SC Heerenveen overklast en wist SC Twijzel met 6-3 te winnen. Een tegenvaller voor de gasten, nog niet eerder verloren ze van een 5e klasser.

De 3e helft was er niet minder gezellig om, beide partijen en het publiek bleven lang hangen in de feesttent.

Eerder deze week was er al een wedstrijd tussen het huidig- en het oude dameselftal van SC Twijzel. De wedstrijd werd gefloten door Gaatze Veenstra, oud leider/trainer van het damesteam. Het was 2 -0 voor het huidig damesteam als de scheidsrechter een penalty geeft aan het oude damesteam. Zo kwam oud keepster Jantina Postma tegenover haar dochter Renske Postma te staan en bracht zij de stand op 2-1. Dit was ook de eindstand.

Het was een leuk weerzien tussen oud- en nieuwe speelsters en hun leiders/trainers.

Voor de jeugd is er een jeugdtoernooi. Verdeeld over 3 avonden komen alle teams aan de beurt. Aanstaande zaterdagochtend is er een voetbalclinic verzorgd door SC Heerenveen.

’s Middags is er een reünie voor genodigden met aansluitend een buffet. De jubileumweek wordt afgesloten met een feestavond voor leden en oud leden.