Account
Logo
Zoeken
8.4 °C

Woningconnect, een lokaal initiatief

do 14 maart 2013, 23.45 uur

DOKKUM -

Woningconnect.nl, een lokaal initiatief op de woningmarkt

Vorige maand is de website www.woningconnect.nl gelanceerd met als doel de woningmarkt in beweging te brengen. Inmiddels heeft de site succes geboekt en zijn de eerste huizen verkocht. Op de website kan iedereen direct zien of er een koper is voor zijn huis. De site toont tevens of deze mogelijke koper een ruilwoning heeft. Twee families uit Dokkum hebben elkaars woning via Woning connect gevonden. Na de eerste gesprekken hebben zij een deskundige makelaar gevraagd de onderhandelingen te voeren en binnen een maand was de eerste woningruil via de website een feit.

Woningruil is in deze tijd een welkom alternatief voor de traditionele woningverkoop. Niet eerst meer het probleem van het kwijtraken van het huis, maar direct praten over het verschil. Eventuele financiering wordt op deze manier tot een minimum beperkt wat de verkoopkans zeer vergroot. Als ruilen een optie is komt de verkoop van de woning binnen handbereik.

Volgens de Regiomakelaardij in Dokkum is de belangstelling voor Woning connect groot. “Wij zetten als makelaar alle zeilen bij om verkopen tot stand te brengen, Woning connect is hierin een waardevolle aanvulling voor onze klanten. Wij adviseren onze klanten via woningconnect.nl ook zelf te kijken of zij de woning hebben waar iemand anders naar op zoek is. De site werkt heel simpel en de ruilwoningen die de site direct toont brengen mensen op ideëen. Als een klant een match heeft gevonden op de site doen wij er daarna alles aan om de daadwerkelijke ruil of verkoop te realiseren. Ons kantoor heeft inmiddels de eerste woningruil via Woning connect gerealiseerd en daarnaast is er contact tussen verschillende huizenbezitters, er wordt zelfs al over bedragen gesproken” aldus Gert-Jan Nienhuis van Regiomakelaardij.

Kijk ook op woningconnect.nl of er een koper is voor uw woning.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

ondernemend nieuws

Frl Bewind jarig: 20 jaar!

Frl Bewind jarig: 20 jaar!




regionaal nieuws

Ree uit hek bevrijd door brandweer

Ree uit hek bevrijd door brandweer