Account
Logo
Zoeken
8.8 °C

De Wasdas opent wasstraat in Drachten

zo 17 februari 2013, 12.35 uur

DRACHTEN - Kwaliteit is een keuze

Sinds februari is Drachten een wasstraat rijker: De Wasdas Drachten. Aan de Jade 9 (Burmaniapark, direct aan de rondweg) opende het bedrijf op 9 februari. Eigenaar Daniel Hammer licht toe, "Ik had met de wasdas al 3 andere vestigingen in Emmen, Veendam en Oude Pekela en met Drachten erbij is onze vierde onderneming een feit. Het Wasdas concept rollen wij nu ook in Drachten uit, geschikt voor alle personen en bedrijfsauto's. Wij hebben met De Wasdas een volledig geautomatiseerde wasstraat met de allernieuwste technieken en middelen."

Officieel heet de wasstraat een textiel autowasstraat. Textiel slaat op de borstels die gebruikt worden, gegarandeerd krasvrij. Uiteraard wordt al het water volledig gerecycled en gebruikt de Wasdas uitsluitend milieuvriendelijke poets- en reinigingsmiddelen. "Kwalitatief gezien gebruiken wij uitsluitend de beste producten. Wij hebben voor mensen die graag zelf hun auto wassen 4 wasboxen beschikbaar, bovendien is het gebruik van onze stofzuiginstallatie gratis." aldus Daniel Hammer van de Wasdas.

"Op de opening van De Wasdas was er een Duitse journalist op bezoek en zijn wij uitgeroepen tot ‘Die schönste Anlage in Holland, Deutschland und Belgien’. Dit is natuurlijk een prachtig compliment, en bovendien de waarheid. U bent van harte welkom om dat zelf te ondervinden in onze ultramoderne luxe wasstraat. Wij staan met 4 man personeel klaar om uw auto weer te laten glimmen."

Bij de Wasdas staat auto wassen voor kwaliteit, service en een prachtig eindresultaat, zo simpel is het. Bij de Wasdas zeggen ze dan ook graag "Ik was bij de wasdas, waar was jij?"

Link: www.wasdas.nl

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws





regionaal nieuws

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369



regionaal nieuws

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij


regionaal nieuws

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal


Poll: Wat vindt u van de overstap van Joran Jager?

Een verstandige keuze  
27.8%
Een slechte keuze. Hij had zijn partij en liberale principes trouw moeten blijven  
25.8%
Maakt niet uit, hij is er voor de inwoners  
19.6%
Geen mening  
26.8%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!