Account
Logo
Zoeken
4.6 °C

Vrouw uit Nes gewond in Leeuwarden

di 12 februari 2013, 11.45 uur

LEEUWARDEN - Een 66-jarige vrouw uit Nes (Dongeradeel) is maandagmiddag gewond geraakt bij een frontale botsing op de Westersingel in Leeuwarden. Het ongeval gebeurde toen een 20-jarige automobilist uit Leeuwarden op de Westersingel vanaf de Pier Panderstraat in de richting van de Tesselschadestraat reed.

De man verklaarde dat hij in de bocht, net voor de afslag Fonteinstraat, de macht over het stuur verloor. De auto kwam hierdoor op de verkeerde weghelft terecht waardoor hij frontaal tegen de tegemoetkomende auto van de 66-jarige vrouw uit Nes botste. De vrouw kwam door de botsing met haar auto op het fietspad terecht. Hierdoor raakte zij een 61-jarige vrouw uit Leeuwarden welke daar fietste. De vrouw kwam ten val. Zowel de bestuurster als de 61-jarige fietser raakten lichtgewond.

In de auto van de 20-jarige automobilist uit Leeuwarden zaten nog drie andere mensen. Twee van hen, een 18-jarige vrouw uit Leeuwarden en een 19-jarige man uit Leeuwarden, raakten ook lichtgewond. Ook de 20-jarige bestuurder is met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381



regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'





regionaal nieuws

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand

Poll: Goede keuze of niet?

Ja  
25.8%
Nee  
55.8%
Maakt me niet uit  
18.4%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!