Account
Logo
Zoeken
3.4 °C
Nieuw: Schoorsteentechniek Noord

Nieuw: Schoorsteentechniek Noord

ma 15 oktober 2012, 19.34 uur

TWIJZEL - Na jarenlange ervaring bij een schoorsteenveegbedrijf in Twijzel hebben Sjoerd Visser en Nellie van der Veen besloten om hun eigen koers te varen en zelfstandig door te gaan met hun eigen bedrijf Schoorsteentechniek Noord in Twijzel.

Bij Schoorsteentechniek Noord is het mogelijk om een hout-, gas- of inbouwhaard aan te schaffen. Sjoerd Visser kan bij u thuis de situatie bekijken waarna er in overleg een vrijblijvende offerte uitgebracht wordt. Ook als u al in het bezit bent van een hout- of gaskachel maar nog geen rookkanaal heeft, bent u bij Schoorsteentechniek Noord aan het juiste adres.

Naast het leveren van kachels en rookkanalen kunt u het Twijzeler bedrijf ook benaderen voor het schoonmaken en onderhoud van uw gaskachel en het vegen van uw rookkanaal. "Het is aan te bevelen om dit voor een houtkachel ieder jaar te laten doen" aldus Sjoerd Visser.

"Het is erg belangrijk om het rookkanaal en de kachel door een erkend bedrijf te laten plaatsen. We zijn in het bezit van alle erkende vakdiploma’s en kunnen u daarom een deskundig advies geven op veel vragen en problemen op het gebied van rookkanalen en haarden. Wij hebben geen showroom van haarden en kachels maar kunnen u wel het
complete plaatje leveren."

"De ervaring heeft ons laten zien dat er veel ondeugdelijke constructies zijn van rookkanalen en het aansluiten van de kachel hierop. Dit geeft niet alleen problemen bij het stoken maar leidt in sommige gevallen tot levensgevaarlijke situaties. Denk hierbij aan koolmonoxide vergiftiging en zelfs tot het afbranden van de complete woning."

"Ons streven is om u als klant goede service en advies te verlenen zodat u met een gerust hart de kachel kunt laten branden. Want zeg nou zelf, uw eigen haard is goud waard!"

Bij het vegen van het rookkanaal vóór 2013 ontvangen de eerste 100 klanten € 7,50 korting!

Maak een afspraak op 06 23818064.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Poll: Wat is de toekomst van Holwerd aan Zee?

Dat project gaat kopje onder  
75.8%
Heel misschien wordt het nog wat....  
3.4%
Ik hoop dat het doorgaat!  
20.8%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!




regionaal nieuws

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

regionaal nieuws

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381



regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'