Account
Logo
Zoeken
10.2 °C

Kapperswinkel Do-Care overgenomen

do 6 september 2012, 15.11 uur

SURHUISTERVEEN - Vanaf 1 september 2012 hebben Auke en Hannie Weening hun kapperswinkel Do-Care overgedragen aan Willem van der Valle uit Harkema. Willem van der Valle was 12 jaar werkzaam als zakelijk accountmanager bij een bank en was toe aan een nieuwe uitdaging. Voor Auke en Hannie was het voeren van twee bedrijven erg intensief waardoor bij de ondernemers al snel het idee bestond om de kapperswinkel door Willem van der Valle te laten overnemen.

Willem van der Valle heeft zich in de afgelopen tijd verdiept in het bedrijf en ziet vele mogelijkheden en kansen binnen Do-Care. "Wij zien in Willem een jonge dynamische ondernemer, die de winkel een extra Boost kan geven. Wij zien veel van onszelf terug in hem en daarom is hij voor ons de geschikte persoon om Do-Care voort te zetten.” aldus Auke Weening.

Van der Valle: “Ik ben blij dat Auke en Hannie mij deze kans geven en ik ben al een aantal jaren van plan om de stap naar zelfstandig ondernemerschap te maken. Na langdurig zoeken naar een geschikt bedrijf heb ik begin 2011 een webwinkel overgenomen. Dit met het idee om hier, naast mijn loondienstverband, een opstart te maken met het ondernemerschap. Wij zijn nu ruim een jaar verder en ik ben nu toe om de definitieve stap te maken richting het ondernemerschap en mijn vaste baan daar voor op te geven."

Auke en Hannie zijn Do-Care gestart in 2008. Inmiddels is het uitgegroeid tot een full service onderneming waar zowel de particulier als professional terecht kan. In het pand aan de Meander in Surhuisterveen staat een uitgebreide collectie kappersartikelen. Daarnaast is er een compleet ingerichte salon aanwezig. Kappers kunnen hier, op uurbasis, een stoel huren. Tevens worden hier vaak trainingen gegeven. Binnenkort is er in het pand ook ruimte voor een manicure/pedicure of nagelstylist.

Daarnaast beschikt Do-Care over een grote zaal voor grotere evenementen zoals bijv. demonstraties tijdens open huis , look and learn trainingen en vele andere activiteiten. Sinds de start van het bedrijf maakt het een sterke groei door. "Naast mijzelf zijn er inmiddels 3 medewerkers en is er nog een vacature. Kijk daarvoor op onze site of de advertentie in de krant" aldus Van der Valle.

De website wordt geheel vernieuwd. Deze is nog in ontwikkeling maar zal zeer binnenkort online zijn. U kunt een alvast een voorproefje zien op onlinekappersgroothandel.nl. Kom gerust eens langs in de winkel of bezoek www.do-care.nl. Team Do-Care staat voor u klaar!

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws





regionaal nieuws

Auto botst tegen boom bij Drachtstercompagnie

Auto botst tegen boom bij Drachtstercompagnie





regionaal nieuws

Motorrijder gewond bij botsing met auto

Motorrijder gewond bij botsing met auto