Account
Logo
Zoeken
4.3 °C
Graydon award voor Klunder Drachten

Graydon award voor Klunder Drachten

do 19 juli 2012, 7.50 uur

DRACHTEN - Klunder Drachten staat voor 100 jaar kennis en ervaring in ijzerwaren, gereedschap en bouwbeslag in Friesland en voor 20 jaar als specialist in montage van deuren en toegangstechniek met service & onderhoud in de bovenste helft van Nederland. Deze week heeft Klunder Drachten met een AA-rating de award ontvangen van Graydon. Dit betekent dat Klunder Drachten tot de top 2% behoort van financieel gezonde bedrijven in de branche. In tijden van financiële onzekerheid is het belangrijk te weten met wie men zaken doet, zodat bedrijven verantwoord kunnen samenwerken.

Strenge criteria
Niet iedereen ontvangt zomaar een award. Slechts 45.000 (2%) van alle Nederlandse bedrijven hebben hun financiën echt op orde. Zij voldoen aan de strenge voorwaarden om zich ‘financieel gezond’ te kunnen noemen (AAA tot A credit rating), in combinatie met een goede financiële transparantie.

Verantwoord zakendoen
Gertjan Kaart, Algemeen Directeur bij Graydon: “Met de award kunnen bedrijven zich onderscheiden ten opzichte van de concurrent. De award laat zien dat een bedrijf aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Dat betekent dat zakenrelaties zonder zorgen met ze kunnen samenwerken.” Matthieu Kroon, Directeur/Eigenaar van Klunder Drachten: “Met trots hebben we de award in ontvangst genomen. De award geeft aan dat Klunder een financieel sterk bedrijf is. Dit hebben we mede te danken aan de intieme en veelal langdurige samenwerking met onze klanten.”

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Poll: Wat is de toekomst van Holwerd aan Zee?

Dat project gaat kopje onder  
75.2%
Heel misschien wordt het nog wat....  
3.5%
Ik hoop dat het doorgaat!  
21.3%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!




regionaal nieuws

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie




regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'