Account
Logo
Zoeken
4.2 °C

5x5 Toernooi in Gerkesklooster

do 31 mei 2012, 16.23 uur

GERKESKLOOSTER - Spectaculair Allert Pol 5x5 Toernooi op 5, 6 en 8 juni
Op sportpark ’t Kleaster, Gerkesklooster

Gerkesklooster – Dinsdagavond 5 juni is het alweer zover: het Allert Pol 5x5 toernooi gaat van start op sportpark ’t Kleaster. Elk jaar strijden diverse voetbalverenigingen uit Achtkarspelen en omstreken tegen elkaar, op een compact veld en mét ballenjongens. Dit zorgt ervoor dat er veel actie, doelpunten, strijd en spektakel is. De organisatie ligt in handen van voetbalvereniging GSVV uit Gerkesklooster. Hoofdsponsor is Allert Pol Fysiotherapie uit Buitenpost & Leeuwarden. Hij stelt prijzen, met een totale waarde van 1000 euro, beschikbaar. Naast de sportieve eer een extra mooie motivatie voor de teams.

Het toernooi is verdeeld over drie speelavonden. Dinsdag 5 juni en woensdag 6 juni zullen de voorrondes worden gespeeld. Op vrijdag 8 juni zullen de finalewedstrijden plaatsvinden. Op deze avond zullen de sterkste teams uit de voorrondes elkaar treffen. Alle drie speelavonden beginnen om 19.00 uur.

In totaal hebben 20 teams zich aangemeld voor dit toernooi. De volgende verenigingen zullen aan dit toernooi deelnemen: ASC, Buitenpost, Drogeham, De Sweach,’t Fean’58, Friese Boys, GSVV, Harkema Opeinde, Harkemase Boys, Kollum, Kootstertille, Oostergo, Opende, Rottevalle, Ternaard, Twijzel, Veenwouden, VIOD, WTOC, en Zwaagwesteinde. Deze verenigingen zullen gaan strijden voor super mooie prijzen ter waarde van 1000 euro aangeboden door Allert Pol.

Op de website van hoofdsponsor Allert Pol Fysiotherapie vindt u de poule-indeling en het programma van alle drie speelavonden. Ook voor meer informatie over dit Allert Pol 5x5 Toernooi 2012 kunt u terecht op www.allertpol.nl

Het beloofd weer een spannend toernooi te worden waar veel burenruzies uitgevochten zullen worden. Spektakel, juist ook voor de toeschouwers. We rekenen daarom ook weer op veel supporters die hun team gaan aanmoedigen. Tevens is er na afloop van de finale op 8 Juni feest in de kantine van GSVV. Daarom graag tot ziens op Sportpark ’t Kleaster te Gerkesklooster voor het Allert Pol 5x5 toernooi 2012!

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Mevrouw Wobbes-Drent viert 101e verjaardag

Mevrouw Wobbes-Drent viert 101e verjaardag

regionaal nieuws

Oliespoor van 500 meter door lekkende Corvette

Oliespoor van 500 meter door lekkende Corvette



regionaal nieuws

Zeven lintjes uitgereikt in Smallingerland

Zeven lintjes uitgereikt in Smallingerland




regionaal nieuws

Snelweg A7 volledig dicht door ongeval

Snelweg A7 volledig dicht door ongeval

regionaal nieuws

Zes lintjes uitgereikt in Noardeast-Fryslân

Zes lintjes uitgereikt in Noardeast-Fryslân