Account
Logo
Zoeken
7.1 °C
Dobey Drachten lanceert 1e kittenparty
Rinske en Harm heten u van harte welkom op de eerste kittenparty!

Dobey Drachten lanceert 1e kittenparty

ma 16 april 2012, 10.48 uur

DRACHTEN - Op 23 april 2012 lanceert Dobey Drachten Noorderpoort haar eerste kittenparty in Friesland. De kittenparty wordt verzorgd door paraveterinair Rinske Procee en haar partner Harm Jager.

Zo'n eigenwijze en nieuwsgierige kitten in huis verrast je iedere keer weer. Voortdurend op onderzoek uit, overal aan krabben en op bijten, alles uitproberen! Kittens zijn eigenlijk net kleine kinderen. Ook zij hebben een goede opvoeding en een veilige omgeving nodig. U wilt immers dat uw kitten opgroeit tot een gezonde en sociale kat. Een hele verantwoordelijkheid, maar ook heel leuk. Hierin wil Dobey Drachten u graag ondersteunen. "En daarom leek het ons leuk om een kittenparty avond te organiseren" aldus Rinske Procee.

Ook als u overweegt om een kitten aan te schaffen maar eerst informatie wilt bent u van harte welkom. "Wij zullen u zeker nieuwe informatie kunnen verstrekken of voorzien van nuttige tips. Wij volgen zelf regelmatig nascholingen en houden u hiermee op de hoogte van de meest recente kennis." weet Rinske Procee. Onder een hapje en een drankje worden onderdelen besproken zoals: De aanschaf van een kitten, gedrag, opvoeding, gezondheid, verzorging en voeding..

Aanvang op maandag 23 april 2012 om 19.00 uur. Graag vooraf aanmelden op e-mail: drachten-noorderpoort@dobeywinkel.nl of tel: 0512-355416 zodat er voor u een kittenverrassingspakket klaarstaat op deze avond. Natuurlijk kunt u zich ook gewoon aanmelden in onze winkel Dobey Drachten Noorderpoort op Ringweg 12 in Drachten.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Voorwaardelijke boete voor online wapenhandelaar

Voorwaardelijke boete voor online wapenhandelaar

regionaal nieuws

Geslaagde kruiwagenmars door Burgum

Geslaagde kruiwagenmars door Burgum







regionaal nieuws

Johan Talsma (BVNL) stapt op als raadslid

Johan Talsma (BVNL) stapt op als raadslid