8.4 °C

Harkemase Boys verliest

di 25 oktober 2011, 22.08 uur

HEERENVEEN - Met 6-1 heeft SC Heerenveen dinsdagavond gewonnen van Harkemase Boys. De Boys kwamen kwaliteit te kort in een vermakelijke wedstrijd in een volgepakt Abe Lenstra stadion.

De hoop op een stunt vanuit Harkema was na 25 minuten vervlogen toen de tussenstand al op 3-0 stond. Harkemase Boys-speler Jordy van Wijk wist in de 36e nog wel te scoren op een zwak moment van SC Heerenveen. De 3-1 werd de ruststand. In de tweede helft maakte SC Heerenveen de eindstand op 6-1. Verder kreeg oud-Heerenvener Lesley Fellinga een rode kaart na een overtreding op Narsingh. De wedstrijd was toen helemaal gespeeld.

WâldNet ging deze dinsdagavond mee met de supporters van Harkemase Boys. Het was ondanks het verlies groot feest.