8.3 °C

Dames Drachtster Boys verliezen

za 1 oktober 2011, 18.38 uur

DRACHTEN - De dames uit Drachten begonnen deze week goed. Na vijf minuten spelen, waarbij beide teams volop voor de aanval kozen, wist Jessie Prijs een strakke bal voor het doel in te spelen, maar voor Vera Veelers was deze bal veel te hoog. Os Lusitanos speelde gedisciplineerd en slim. Drachtster Boys begon wat slordiger te spelen en gaf de tegenstander teveel ruimte. In de 10e en 16e minuut leidde dit tot een achterstand van 2-0, door Niña George en Petra Verbeek.

In de tweede helft had Drachtster Boys wel kansen, maar Os Lusitanos wist te profiteren van de foutjes die Drachtster Boys begon te maken. In de 11e minuut scoorde Bouchra Ait L’Hou de 3-0. De laatste 10 minuten zette Drachtster Boys nog aan, in de 16e minuut scoorde Vera Veelers de 3-1, maar het was Os Lusitanos die de punten in Amsterdam wisten te houden. Janneke Vellema moest uitvallen met een zware enkelblessure.

Eindstand Os Lusitanos Da1- Dr. Boys Da 1 1-3