Account
Logo
Zoeken
10.9 °C

BC Drachten verliest openingswedstrijd

zo 18 september 2011, 14.43 uur

DRACHTEN - BC Drachten heeft zaterdag in de uitwedstrijd tegen Van Zijderveld uit Amstelveen met 7-1 verloren. Na het kampioenschap vorige jaar was deze wedstrijd voor BC Drachten kennismaken met de 2e divisie. De mannendubbel met Jeroen Prins en Kevin Krips beet het spits af en kon meteen aan de bak. Met snel en scherp dubbelspel van Van Zijderveld ging de eerste game vrij snel verloren. In de 2e game herpakte Drachten zich nog wel, maar bij een slordige fase op 13-13 ging ook de tweede game toch verloren.

In de Damesdubbel met Judith Blom en Moniek den Broeder ging het een stuk beter. De dames kenden een zeer goede start door de eerste game te winnen. Hierna ontstond er een gevecht tussen beide dubbels en hierin ging uiteindelijk de winst naar Van Zijderveld. In de Mannen Enkel met Glenn de Jong haalde Drachten het eerste punt binnen. Glenn speelde een goede partij en won uiteindelijk door 3 games sterk te blijven spelen. Hierna mocht Judith Blom aantreden in de dames enkel. Hierin speelde Judith na het verlies in de eerste game erg goed en won de 2e game met goed spel. Helaas ging de derde game net verloren doordat Van Zijderveld minder fouten maakte.

De mannenenkel van Kevin Krips ging in 2 games verloren, waarin vooral in de eerste game kansen lagen voor Kevin. Hierna mocht Marjolein Stam in damesenkel aantreden. In de eerste game was het spannen tot het eind en waren er kansen voor Marjolein om deze te winnen, dit lukte net niet.

In de tweede game speelde Marjolein te slordig en ging ook deze verloren. Hierna mochten de mixedubbels aantreden en voor de mix van Jeroen Prins en Marjolein Stam bleek dit een goede les te zijn. In tweede game werd er beter gespeeld, maar kon er niet worden gewonnen. De 2e mixed dubbel met Glenn de Jong en Moniek den Broeder speelden een spannende partij door net in de 2e game te verliezen met 24-22.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Zeven lintjes uitgereikt in Smallingerland

Zeven lintjes uitgereikt in Smallingerland




regionaal nieuws

Zes lintjes uitgereikt in Noardeast-Fryslân

Zes lintjes uitgereikt in Noardeast-Fryslân


regionaal nieuws

Het regende lintjes in Achtkarspelen

Het regende lintjes in Achtkarspelen



regionaal nieuws

Twee lintjes uitgereikt in Tytsjerksteradiel

Twee lintjes uitgereikt in Tytsjerksteradiel