Account
Logo
Zoeken
4.3 °C

Thuis brilmonturen passen op uw pc

di 12 juli 2011, 23.55 uur

DRACHTEN - Niets is zo lastig als de keuze voor een nieuwe bril. Het is een voorwerp dat bij uitstek gezichtsbepalend is, waar je flink wat geld aan uit geeft en waar je dus langere tijd mee wilt doen. Een beetje hulp bij de beslissing is dan ook van harte welkom. Voor iedereen die zich zorgvuldig wil oriënteren vóór de aankoop heeft Klaas Banga Brillen uit Franeker een unieke oplossing via een digitale paskamer op www.klaasbangabrillen.nl.

Via de site van Klaas Banga Brillen kunnen mensen brilmonturen passen op hun eigen gezicht. Dat werkt heel eenvoudig: zij kunnen hun eigen foto uploaden - de site geeft daar duidelijk instructies voor - en deze foto wordt voorzien van één van de 250 beschikbare monturen in verschillende stijlen en prijsklassen. Daardoor krijgen zij een levensecht beeld van hoe de bril hen staat. De site biedt tevens de mogelijkheid een fotoboek te maken, waarin portretten met favoriete monturen opgeslagen worden. Deze portretten kunnen naar vrienden of familie gemaild worden, om ook hun mening te vragen.

Wie op deze manier één of meer geschikte brillen gevonden heeft, kan deze brillen heel eenvoudig vrijblijvend reserveren om ‘live’ te passen en aan te schaffen.

Een bril kopen ging nog nooit zo snel. Uitgebreid zoeken in de winkel is niet meer nodig. De opticien heeft daardoor meer tijd om aandacht te besteden aan de oogmeting en de gezondheid van de ogen. Daarnaast is de digitale paskamer ideaal voor mensen die zonder bril zo slecht zien, dat ze voor de keuze van een nieuwe bril tot nu toe steeds op de keuze van anderen moest vertrouwen. Daarnaast is deze ‘winkel’ 24 uur per dag/ 7 dagen per week voor u geopend.

De echte winkel is verder wegens vakantie
gesloten van 29 juli tot en met 15 augustus.

Pas gelijk online uw bril op www.klaasbangabrillen.nl

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

PowNed bezoekt Ameland vanwege Sunneklaas-meeting

PowNed bezoekt Ameland vanwege Sunneklaas-meeting

regionaal nieuws

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Poll: Wat is de toekomst van Holwerd aan Zee?

Dat project gaat kopje onder  
74.5%
Heel misschien wordt het nog wat....  
3.3%
Ik hoop dat het doorgaat!  
22.2%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!




regionaal nieuws

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie




regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'