Account
Logo
Zoeken
6.5 °C

Broekster Boys verspeelt twee punten

zo 27 maart 2011, 13.57 uur

HEERENVEEN - Broekster Boys heeft het altijd moeilijk tegen Heerenveense Boys. Vooral in Heerenveen. Trainer Mark van Eijk was er van overtuigd, dat er gewonnen zou worden door Broekster Boys. Broekster Boys begon met een volle reservebank. Siemen Sake Kamstra, Harry Wijnsma, Johnny Jakhari, Hedzer Prins en B-junior Bouma. Hedzer Prins maakte deze week bekend, dat Prins volgend seizoen voor Drachtster Boys speelt.

Het eerste kwartier van de wedstrijd waren de defensiemannen van Broekster Boys weer laconiek. Drie kansen werden weggegeven. Kas Huizenga speelde de bal terug op keeper Karim Oortgijsen, maar zag spits Bernard Jager over het hoofd. En René Dijk verslikte zich op het middenveld. Daarna speelde de defensie van Broekster Boys steeds beter. Tjalling van der Meulen wist de bal na een kwartier de bal goed in het doel te schieten ( 0-1 ).

Overkempe miste daarna twee opgelegde kansen. En Tjalling van der Meulen kreeg door een misser van keeper Peter Hoekstra een opgelegde kans, maar schoot de bal naast. Russtand was dus 0-1.

Het eerste kwartier na de rust was Broekster Boys nog sterker. Sjoerd Westra kreeg twee keer de kans om de mannen uit Damwald op 0-2 te schieten. Ook Overkempe mist van dichtbij. Aan de andere kant kwam keeper Karim Oortgijsen zelden in actie. Toch bleef Oortgijsen attent. Durk Pieter Boersma ontving geel voor een overtreding. Het wachten was op de tweede goal van Broekster Boys, maar die kwam niet.

Een uitval van Heerenveense Boys had meteen succes. Bernard Jager mocht van dichtbij de gelijkmaker scoren. Invaller Johnny van Teijen van Heerenveense Boys schoot zelfs nog eens op de lat. Siemen Sake Kamstra en Hedzer Prins mochten het laatste kwartier meespelen. Broekster kwam niet meer tot scoren en verspeelde zo twee kostbare punten. Broekster Boys schiep kans op kans en Heerenveense Boys pakte een punt.

Broekster Boys verspeelde zijn tweede plaats. Komende zaterdag speelt Broekster Boys in en tegen Urk voor de beker.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

'Kleine windmolens ook voor particulieren toestaan'

'Kleine windmolens ook voor particulieren toestaan'






regionaal nieuws

Auto neemt spontaan een duik in vijver

Auto neemt spontaan een duik in vijver




regionaal nieuws

Voorwaardelijke boete voor online wapenhandelaar

Voorwaardelijke boete voor online wapenhandelaar