Account
Logo
Zoeken
5.1 °C
Foto: Geert Huisman

Slecht ter been? Kies een scootmobiel

di 15 maart 2011, 17.55 uur

SURHUISTERVEEN - Vanaf donderdag 17 maart 2011 gaat het bedrijf Zelfstandig De Lauwers los aan de Wending 5-2 in Opende. Het bedrijf wordt gerund door Joke Bosma en levert scootmobiels in alle maten en soorten. Met een scootmobiel kunnen mensen die slecht ter been zijn weer de straat op. Het bedrijf gaat in het bijzonder deze week van start aangezien het zaterdag de 'dag van de zorg' is.

"Je hoeft niet verplicht achter de geraniums te zitten als je moeilijk loopt" aldus Joke Bosma. "Met een scootmobiel heb je veel vrijheid en kun je de deur weer uit. De aanschaf van een scootmobiel hoeft verder niet eens heel veel geld te kosten." Zelfstandig De Lauwers is dealer van Mobiel Garant welke een landelijke dekking heeft. Dit betekent dat er veel servicepunten in Nederland zijn en uiteraard is het mogelijk om een service-abonnement of pechhulp te regelen. Ook is het mogelijk om bij Zelfstandig De Lauwers op korte termijn een scootmobiel te huren.

"Voor ouderen is mobiliteit belangrijk en ik wil ervoor zorgen dat ze zelfstandig de deur uit kunnen ook al zijn ze slecht ter been" aldus Joke Bosma. "Vaak is het ook nog eens mogelijk om via de WMO van de gemeente een vergoeding te krijgen om een scootmobiel aan te schaffen" weet Bosma. Ze heeft veel ervaring met persoongebonden budgetten (pgb) die de gemeente biedt en kan klanten eventueel helpen om het budget aan te vragen bij hun gemeente. Joke Bosma heeft al veel ervaring met pbg's en kan klanten eventueel ook helpen bij andere aanvragen los van een scootmobiel.

Met de slogan "Uw zorg is onze zorg" wil Zelfstandig De Lauwers de nadruk leggen om de service van het bedrijf. Zo kan Zelfstandig De Lauwers klanten volledig helpen bij de aanschaf van een scootmobiel. Bij de winkel is het uiteraard mogelijk om gelijk een proefrit te maken zodat men kan ervaren hoe het is om op de scootmobiel te rijden. Ook is het mogelijk om accessoires op het gebied van scootmobiels te kopen.

Openingsactie
Als openingsactie kunnen klanten gelijk hun voordeel doen bij Zelfstandig De Lauwers. Zo krijgt iedereen die (privé) een scootmobiel koopt, gratis een jaar lang een verzekering inclusief pechhulp. Deze actie loopt tot eind april 2011.

Openingstijden:

donderdag van 13.00 uur tot 17.00 uur
vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur
zaterdag van 13.00 uur tot 16.00 uur

Tevens is Zelfstandig De Lauwers altijd op afspraak geopend.

Zelfstandig De Lauwers
De Wending 5-2 Opende
0594-769041

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Mevrouw Wobbes-Drent viert 101e verjaardag

Mevrouw Wobbes-Drent viert 101e verjaardag


regionaal nieuws

Oliespoor van 500 meter door lekkende Corvette

Oliespoor van 500 meter door lekkende Corvette






regionaal nieuws

Snelweg A7 volledig dicht door ongeval

Snelweg A7 volledig dicht door ongeval