Account
Logo
Zoeken
8.1 °C

Broekster Boys wint van Kollum

zo 13 maart 2011, 16.43 uur

KOLLUM - Er zijn wedstrijden, waarbij menige toeschouwer ontevreden is over de wedstrijd. Kollum – Broekster Boys was zo'n wedstrijd. Kollum speelde met heel veel inzet en Kollum kreeg heel veel kansen. Broekster Boys speelde vooral de eerste helft heel erg slecht. Vooral achterin mist Broekster Boys een leider. Uiteindelijk werd het 3-5 voor Broekster Boys. Zodoende kreeg Broekster Boys de punten en Kollum blijft in de degradatiezone.

Joop Pijnacker en Marinus Hoekstra kregen in het eerste kwartier menige kans. En altijd was het keeper Karim Oortgijsen, die de redding bracht. Een vrije trap van Tjalling van der Meulen werd goed in de doelmond gebracht, maar de kopbal van Sjoerd Westra werd gestopt door keeper Peter Bergsma. Broekster Boys begon plotseling iets beter te voetballen. Kollum trok zelfs aan de noodrem en zodoende ontving Thomas Heslinga geel.

En na een half uur scoorde Tjalling van der Meulen uit een vrije trap de 0-1. Een misverstand in de achterhoede van Broekster Boys bracht Marinus Hoekstra in de gelegenheid de gelijkmaker te scoren (1-1)

Na de rust scoorde Marinus Hoekstra na vijf minuten koppend de 2-1. Stephan Overkempe bracht Broekster Boys enkele minuten later koppend naar de 2-2. Overkempe scoorde daarna zijn achttiende doelpunt en dat betekende 2-3. En zowaar Marinus Hoekstra wist daarna de gelijkmaker te scoren.

Bij dit doelpunt ging de achterhoede van Broekster Boys niet vrijuit. Na 3-3 wist Geert Lammert Wijnsma uit een vrije trap de 3-4 te scoren. Siemen Sake Kamstra scoorde nog de 3-5. Durk Pieter Boersma ontving ook nog geel van de goed leidende scheidsrechter Blom uit Zandvoort. Broekster Boys kreeg er weer drie punten bij en behoud de tweede plaats. Bovendien scoorde Broekster Boys zijn vijftigste doelpunt in deze wedstrijd.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



Poll: Wat vindt u van de overstap van Joran Jager?

Een verstandige keuze  
27.3%
Een slechte keuze. Hij had zijn partij en liberale principes trouw moeten blijven  
31.8%
Maakt niet uit, hij is er voor de inwoners  
22.7%
Geen mening  
18.2%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!

regionaal nieuws

Feanster duo verdacht van meerdere diefstallen

Feanster duo verdacht van meerdere diefstallen



regionaal nieuws

Streep door gaswinning boven Schiermonnikoog

Streep door gaswinning boven Schiermonnikoog


regionaal nieuws

Zorgen over toekomst van theater op Campus Kollum

Zorgen over toekomst van theater op Campus Kollum

Poll: Horen dorpshuis en theater de Colle bij elkaar?

Ja  
53.4%
Nee  
25.2%
Weet niet  
21.4%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!

regionaal nieuws

Verdachte van mishandeling ziet 'boze geesten'

Verdachte van mishandeling ziet 'boze geesten'