Account
Logo
Zoeken
6.5 °C

Platform voor hulpverleners opgezet

zo 6 februari 2011, 18.04 uur

URETERP - Een platform voor en door hulpverleners. Dat is de gedachte achter het gloednieuwe internetforum www.hulpverlening.nl. Op deze plek kunnen medewerkers van politie, brandweer en ambulance terecht om ervaringen met elkaar uit te wisselen. De website is gemaakt en ter beschikking gesteld door Martijn de Vries uit Ureterp. Hij interesseert zich al jaren voor hulpverlening en denkt dat hij met de website voorziet in een behoefte.

Hulpverlening.nl biedt hulpverlenend Nederland een platform waar zowel beroeps- als vrijwillige hulpverleners ervaringen uit kunnen wisselen of discussies met elkaar kunnen voeren over actuele onderwerpen. Met dit nieuwe platform hopen de oprichters de hulpverlening naar een nieuw niveau te tillen door diverse disciplines en hun ketenpartners met elkaar te verbinden.

Hulpverlening.nl onderscheidt zich van de al bestaande platformen door professionals van diverse disciplines een platform te bieden waar naast een publiekelijk deel ook in afgeschermde omgeving ervaringen gedeeld kunnen worden. Het forum is daarnaast een geschikte plaats voor beginnend hulpverleners of belangstellenden om informatie te zoeken of vragen te stellen aan de professionals.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Poll: Wat is de toekomst van Holwerd aan Zee?

Dat project gaat kopje onder  
77.9%
Heel misschien wordt het nog wat....  
3.1%
Ik hoop dat het doorgaat!  
19.1%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!




regionaal nieuws

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie



regionaal nieuws

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381