Account
Logo
Zoeken
6.5 °C
© WâldNet |  Spelletjes spelen als Patience wordt op de Ipad - dankzij touchscreen - overigens ook leuker dan ooit......

Achtkarspelen koopt 25 Ipads

za 5 februari 2011, 18.35 uur

BUITENPOST - Na Kollumerland investeert nu ook Achtkarspelen in de aanschaf van Ipads voor raadsleden en personeel. Er zijn in eerste instantie 25 Ipads aangeschaft om te kijken of ze geschikt zijn voor het ambtelijke apparaat. Over een half jaar zal de balans opgemaakt moeten worden. Met de aanschaf van de Ipads wil Achtkarspelen een eerste stap zetten naar een papierloze organisatie. De Ipads zijn geleverd met een luxe hoes waarin het logo van Achtkarspelen is gegraveerd.

Volgens de leverancier van de Ipads zijn de apparaten goed voor het milieu en kan de gemeente ook nog eens fors besparen op kopieerkosten. De aanschaf zal dus geld moeten besparen omdat ambtenaren straks niet meer met stapels papier rondlopen maar met een Ipad onder de arm naar de vergaderingen gaan. Naast het maken van digitale aantekeningen wordt ook het accent gelegd op sociale media. Via de Ipad kunnen ambtenaren namelijk snel en eenvoudig twitterberichten plaatsen en is het mogelijk om alle tweets van collega's en vrienden (in de buitenwereld) te volgen.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Poll: Wat is de toekomst van Holwerd aan Zee?

Dat project gaat kopje onder  
77.9%
Heel misschien wordt het nog wat....  
3.1%
Ik hoop dat het doorgaat!  
19.1%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!




regionaal nieuws

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie



regionaal nieuws

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381