Account
Logo
Zoeken
10.3 °C
Foto: Geert Huisman

KV Drachten verliest derby LDODK

zo 16 januari 2011, 23.12 uur

DRACHTEN - DRACHTEN - Drachten/Van der Wiel 1 moest zaterdagavond zijn meerdereerkennen in LDODK. Het team van hoofdtrainer Nico Kraan verloor in eenvolle sporthal met 12-27.In de eerste minuten van de wedstrijd konden de groenhemden nogmeekomen, maar na 2-2 gelijkspel nam LDODK de wedstrijd over en wisteen voorsprong van 3-12 op te bouwen.

Aan Drachtster zijde werdengecreëerde kansen niet afgemaakt terwijl aan de kant van LDODKaanvallend de ballen redelijk soepel door de korf gingen.Met een stand van 5-14 werd aan de tweede helft begonnen. Hetwedstrijdbeeld veranderde niet. LDODK rook een overwinning enDrachten/Van der Wiel raakte steeds verder op achterstand.Hoofdtrainer Nico Kraan had graag wat punten gepakt in de afgelopenwedstrijden, maar zijn team blijft vooralsnog hekkensluiter in deHoofdklasse A.

“Ik had gehoopt dat we wat meer tegenstand zoudenkunnen bieden, maar LDODK is op dit moment een maatje te groot. Ik hebdaarnaast helaas ook te maken met drie geblesseerde spelers (GealeTadema, Arnold van der Kooij en Sytske Jellema) en één geschorste(Arnoud Doornbos). Hun vervangers hebben het goed gedaan, maar somszijn dat soort dingen wel een beetje frustrerend.

Toch blijf ikhoopvol, we gaan nog steeds voor handhaving". Aanstaande zaterdagspeelt Drachten/Van der Wiel in Wageningen tegen VADA. Scores Drachten/Van der Wiel: Romke Adema 3, Suzanne Bozuwa 3, JolandaKlos 3, Martin Penninga 2, Willemien Oenema 1.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

ondernemend nieuws

Frl Bewind jarig: 20 jaar!

Frl Bewind jarig: 20 jaar!




regionaal nieuws

Ree uit hek bevrijd door brandweer

Ree uit hek bevrijd door brandweer