Account
Logo
Zoeken
8 °C

BC Drachten start 2011 uitstekend

zo 9 januari 2011, 18.58 uur

DRACHTEN - BC Drachten heeft in Winterswijk geen averij opgelopen in de strijd om de titel in de derde divisie. Bij Pluumke is het wederom 6-2 geworden, dit was ook de uitslag in de thuiswedstrijd. Opmerkelijk is dat er nu andere partijen zijn verloren.

De herendubbel met Jeroen Prins en Kevin Krips kwam goed uit de startblokken na het kerstreces en liep erg goed. Deze partij werd in 2 games gewonnen. De vrouwendubbel met Julia de Calonne en Judith Blom nam revanche voor de nederlaag in de thuiswedstrijd en wonnen de spannende wedstrijd in drie games.

Na de damesdubbel werd ook door Kevin revanche genomen voor de verloren single in de thuiswedstrijd. Kevin was nu heer en meester en gaf zijn tegenstander geen kans. Een goede overwinning in 2 games was het resultaat. De eerste vrouwen enkelspel werd door Julia, die net hersteld was van een griep, in 2 games gewonnen.

De heren enkel van Jeroen was in de eerste game erg spannend maar ging net verloren, daarna werd het spel iets slordiger waardoor deze partij werd verloren. De vrouwenenkel van judith werd na een stroeve start (14-5 achter) nog knap in winst omgezet.

De mix van jeroen en julia liep nog niet zoals het in 2010 liep en dit punt werd verloren. de mix van kevin en Judith was erg spannend en werd in drie games knap gewonnen.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws

Poll: Wat is de toekomst van Holwerd aan Zee?

Dat project gaat kopje onder  
77.2%
Heel misschien wordt het nog wat....  
2.5%
Ik hoop dat het doorgaat!  
20.3%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!



regionaal nieuws

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door




regionaal nieuws

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie





regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'