Account
Logo
Zoeken
4.4 °C

Mannen aangehouden in Drachten

zo 5 december 2010, 11.37 uur

DRACHTEN - De politie heeft zaterdagnacht twee mannen aangehouden op de Zuidkade in Drachten. Rond 4.45 uur waren jongeren hier sneeuwballen aan het gooien. Een 18-jarige man uit Ureterp gooide een sneeuwbal door een ruit van een uitgangsgelegenheid aan de Zuidkade. Surveillerende agenten zagen dit gebeuren en hielden de man aan op verdenking van vernieling. Hij werd voor nader onderzoek overgebracht naar het bureau. Een 37-jarige man uit Drachten deed aangifte.

Niet veel later zagen de agenten dat twee mannen in een politiewagen waren gaan zitten. Toen agenten naar het voertuig liepen, stapten de mannen uit. Een agent sprak één van de mannen aan en probeerde hem bij de arm te pakken. Hierop probeerde de man de agent in zijn gezicht te slaan. Toen dit niet lukte, trapte hij naar de agent. De 47-jarige man uit Drachten werd aangehouden op verdenking van mishandeling en overgebracht naar het bureau. Hier werd hij voor nader onderzoek ingesloten.

Later bleek dat de verdachte uit de politiewagen een mobiele telefoon had gestolen en werd hem ook nog diefstal ten laste gelegd.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Stroomstoring treft deel van Dokkum

Stroomstoring treft deel van Dokkum

regionaal nieuws

Surfer van Lauwersmeer gered door KNRM

Surfer van Lauwersmeer gered door KNRM