Account
Logo
Zoeken
8.6 °C

Drachster Boys wint van Winsum

za 4 december 2010, 20.14 uur

DRACHTEN - Binnen één minuut was er twee keer gescoord tussen Drachtster Boys en Futsal Winsum. Na acht seconden kwamen de Groningers op 0 – 1 na een enorm misverstand in de Drachtster verdediging en twintig seconden later schoot Rudolf Smedinga op aangeven van Benjamin Donker de bal van afstand hard in de touwen: 1 – 1. Daarna ontspon zich een matige wedstrijd waarin de Boys het hoge niveau van de afgelopen maanden niet konden halen, maar uiteindelijk wel met een ruime winst Sinterklaas konden gaan vieren.

Na de twee doelpunten in de eerste minuut was het al snel duidelijk dat het stroef liep bij de koploper. Maar de gasten uit Winsum waren ook niet slagvaardig. Het duurde tot de 16e minuut voordat Drachtster Boys op voorsprong kwam na een leep balletje van Dennis de Vries op aangeven van Jurian Zwarts. Tegen het einde van de eerste helft kregen de Boys een overtalsituatie maar dat leverde niet meer op dan een bal op de lat van Benjamin Donker.

In de tweede helft gaf Drachtster Boys een doelpunt weg door onoplettendheid, maar Dennis de Vries legde de bal vijf minuten later panklaar en Jurian Zwarts punterde hard binnen: 3 – 2. Een misverstand tussen dezelfde spelers betekende dat Futsal Winsum zomaar op 3 – 3 kon komen. Hierna zakten de Groningers weg en wist Benjamin Donker met een slim hakje de Groninger keeper te verschalken.

Met nog een paar minuten op de klok gooide doelman Luuk Westerhof een lange bal in de richting van Hylke Bakker en deze wist de bal met het hoofd te schampen: 5 – 3. In de laatste minuut schoot Arnaud Donker op het doel en verkeek de Winsumer doelman zich op het schot: 6 – 3. Drachtster Boys blijft de verrassende koploper en speelt de laatste wedstrijd voor de korte winterstop tegen WMC in Winschoten.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




kwijt / misdaad in je straat

Tijgertje vermist in Drachten

Tijgertje vermist in Drachten

regionaal nieuws

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369




regionaal nieuws

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij



regionaal nieuws

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Poll: Wat vindt u van de overstap van Joran Jager?

Een verstandige keuze  
26.6%
Een slechte keuze. Hij had zijn partij en liberale principes trouw moeten blijven  
28%
Maakt niet uit, hij is er voor de inwoners  
17.5%
Geen mening  
28%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!