6.9 °C

VKC pakt weer punten

ma 11 oktober 2010, 2.15 uur

SIEGERSWOUDE - VKC/Arob antennebouw speelde de een na laatste veldwedstrijd tegen Roreko uit De Wijk. In een stralende zon was het Tjeerd Bakx van VKC die de openingstreffer maakte. Tot 4-4 ging het gelijk op, daarna pakte Siegerswoude een voorsprong van twee punten.

Na de rust zette VKC de voorsprong door tot 8-4, door middel van twee zuivere afstandschoten. Waar het achttal van coach Jan Visser in de eerste helft de uitgespeelde kansen niet genoeg wist te benutten, werd dit in de tweede helft goedgemaakt.

Vooral Welmoed Posthumus liet deze wedstrijd vaak van zich horen, door belangrijke kansen te verzilveren. Ook invaller Engbert-Henk Wiering en Tjeerd Bakx wisten het gat van de korf te vinden. Het spel van Roreko verbeterde echter niet, waardoor VKC een redelijk gemakkelijke overwinning boekte van 15 tegen 8.