Account
Logo
Zoeken
7.6 °C
Boelenslaan  verliest van DWA/ARGO
Boelenslaan verdedigd met op de rug Jan de Graaf en onder de korf Sietse de Boer.

Boelenslaan verliest van DWA/ARGO

zo 10 oktober 2010, 14.09 uur

BOELENSLAAN - Zaterdag stond voor Boelenslaan de zware uitwedstrijd tegen koploper DWA/ARGO op het programma. Precies 20 minuten kon Boelenslaan bijblijven, daarna nam DWA/ARGO het initiatief. Het eerste aanvalsvak van Boelenslaan, was niet bij machte om kansen te creëren, daardoor werd de druk op de verdediging te groot, waardoor DWA/ARGO een 2-0 voorsprong kon nemen. Het tweede aanvalsvak echter hield Boelenslaan door een inloopbal van Merle de Wind en een klein kansje van Tjeerd Boomsma in de wedstrijd 2-2.

Toch was het DWA/ARGO dat de meeste kansen kreeg en dan ook weer voorsprong nam 3-2. Boelenslaan verdedigde stug en kon een grotere voorsprong voorkomen. toen DWA/ARGO echter op 4-2 kwam, was de ban gebroken, en liep verder uit naar 7-2. Voor rust benutte Jan de Graaf nog een klein kansje 7-3. Ook DWA/ARGO scoorde voor rust nog een keer 8-3.

Middels 3 wissels na rust probeerde Boelenslaan de stand een draaglijker aanzien te geven, maar weer was het DWA/ARGO dat de toon aangaf en uitliep naar 10-3.

Boelenslaan bleef het proberen, maar was niet bestand tegen, het op kansjes loerende DWA/ARGO, dat elke fout aan Boelenslaan zijde genadeloos afstrafte. Boelenslaan kwam op 10-4 door een afstandschot van Sietse de Boer, maar ook DWA/ARGO scoorde uit een strafworp 11-4. Ook door een strafworp van Tjeerd Boomsma kwam Boelenslaan op 11-5.

Maar DWA/ARGO kreeg eveneens een strafworp 12-5. Van afstand scoorde Hilde Stoelwinder 12-6. Maar DWA/ARGO had het antwoord direct klaar 13-6.

Boelenslaan geloofde het wel, deze wedstrijd was niet meer te winnen. Aan Boelenslaan zijde scoorde Tjeerd Boomsma nog twee keer uit een strafworp en van afstand, DWA/ARGO wist nog drie keer de korf te raken. Eindstand 16-8. Volgende week speelt Boelenslaan thuis de derby tegen Frigro uit Gerkesklooster.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Johan Talsma (BVNL) stapt op als raadslid

Johan Talsma (BVNL) stapt op als raadslid




regionaal nieuws

Centrale As bij Dokkum krijgt nieuw asfalt

Centrale As bij Dokkum krijgt nieuw asfalt

regionaal nieuws

Dieselolie op A7: kilometers lange file

Dieselolie op A7: kilometers lange file

ondernemend nieuws

Kooy Transport neemt Niek Dijkstra Transport over

Kooy Transport neemt Niek Dijkstra Transport over



regionaal nieuws

Frisse Wetter- en Willerun in Burgum

Frisse Wetter- en Willerun in Burgum