Account
Logo
Zoeken
3.7 °C
Foto: Geert Huisman

Open dag bij Afslankstudio Marianne

do 7 oktober 2010, 19.45 uur

KOLLUM - & Opening schoonheidssalon Levend Water

Nieuw bij afslankstudio Marianne is de Hypoxi trainer. De Hypoxi trainer is de meest succesvolle methode ter bestrijding van overtollig vet en cellulitis op buik, billen en boven benen. Door middel van vacuüm therapie wordt de doorbloeding in deze zones geactiveerd en dit leidt reeds na een paar behandelingen tot een zichtbaar resultaat. Succes verzekerd!

Nu ook bij Afslankstudio Marianne een zonnebank (snelbruiner). 15 min. (max.) is genoeg om een mooi tintje te krijgen.

Afslankstudio Marianne staat voor gezondheid. Een bezoekje aan de studio zal u doen opleven. U kunt met verschillende afslankapparatuur snel naar een maatje minder en weer strakker in u vel.

De verschillende apparatuur:

  • Vacunaut:
    Binnen kortere tijd een platte buik. Alleen de Vacunaut brengt vetafbraak op de gewenste plaats- 80% op buik en heupen. Met de Vacunaut kun je sneller de centimeters rond buik en heupen aanpakken. Je krijgt een vacuümpak aan en je loopt 30 minuten op de loopband sporten. Je conditie verbetert.
  • Slim Up:
    Deze behandeling is uitermate geschikt om uw spieren te verstevigen. De contouren van de buik, benen en billen worden zichtbaar verbeterd. Geen spierpijn. De gewrichten worden niet belast. De warmte van infrarood lampen zorgt voor een optimale spierarbeid
  • Vacuslim:
    De Vacuslim combineert de voordelen van vibratietraining met vacuümtherapie voor een natuurlijke figuurcorrectie en plaatselijke vetverbranding op buik, billen en dijen. Cellulite verdwijnt. Een gladde, strakkere huid en een betere circulatie zijn het resultaat.
  • Firming Booster:
    Combineert ultrasoon-therapie, elektro-therapie, vacuüm-therapie, infrarood therapie en vacuüm/vibratiemassage voor een natuurlijke figuurcorrectie van lokale vetophoping en behoud met versteviging van buste en bips.
  • Vacuwell:
    Door matig te bewegen in een vacuümruimte wordt de doorbloeding in het onderlichaam verbeterd waardoor U op die plekken vet gaat verbranden. Nu kunt u eindelijk slanker worden op de plekken waar het er toe doet!!Reeds van af de eerste keer zult u een verbetering van de huid kunnen constateren en na een paar sessies zult u de centimeters op benen, billen en buik zien verdwijnen. De Vacuwell methode helpt door het verbeteren van de doorbloeding ook tegen cellulitis, lichte spataderen en koude voeten.
  • Bewegingsbanken:
    Bewegingsbanken is een bijzonder trainingsprogramma. Het zijn 6 verschillende banken, die elk een apart gedeelte van uw lichaam activeren, namelijk benen, dijen, heupen, buik, borst en bovenarmen. De beweging van de banken verstevigd uw spieren, verwijderd vetafzettend afvalzuur, stimuleert de bloedsomloop en vergroot de zuurstoftoevoer. Er worden geen overdadige spierbundels gekweekt en de kans op blessures is nihil. De totale behandeling duurt 1 uur, 10 minuten per bank.
  • Styling Capsule:
    * stimuleert de stofwisseling
    * geeft totale ontspanning en energie
    * zorgt voor een intensieve huidreiniging
    * ontgift en ontslakt het lichaam
    * ondersteunt calorieënverbranding
    * stimuleert gewichtsverlies
    * verstevigt de huid, vermindert cellulite
    * verzacht spierpijnen en reuma
    * versterkt het weerstandsvermogen

Het is een studio waar u in ontspannen huiselijke sfeer zich helemaal thuis gaat voelen. De apparatuur is geschikt voor mensen van alle leeftijden. De Slim Up en Firming Booster zijn zeer geschikt voor mensen met reuma of fibromyalgie.

Tevens opent schoonheidssalon Levend Water haar deuren bij afslankstudio Marianne. Alie Kloetstra gaat na 15 jaar een salon aan huis te hebben gehad de uitdaging aan met een nieuwe salon in Kollum bij Afslankstudio Marianne aan de Joh. Bogermanstraat 26.

In de salon zijn diverse behandelingen te verkrijgen zoals bijvoorbeeld: gezichtsbehandelingen, ozonbehandelingen, verschillende massages en heerlijke pakkingen. Ook voor het epileren of verven van uw wenkbrauwen kunt u bij Alie terecht. Ook is er de mogelijkheid een duobehandeling te boeken. Gezellig samen met moeder of vriendin lekker worden verwend.

Ook is het mogelijk een arrangement samen te stellen. Salon Levend Water werkt uitsluitend met natuurproducten zoals Aloe Vera, kamille, Lavendel, honing etc.

Open dag
Zaterdag 16 oktober bent u van harte welkom van 10.30 tot 16.30uur aan de Joh. Bogermanstraat 26. Deze dag zijn er diverse demonstraties van verschillende apparaten en schoonheidsbehandelingen. Het is zeker de moeite waard om deze dag even binnen te lopen, want er zijn leuke gratis prijzen te winnen en natuurlijk super leuke aanbiedingen!

En echt elke bezoeker maakt kans om met een gratis kuur of schoonheidsbehandeling van Afslankstudio Marianne of schoonheidssalon Levend Water weer naar huis te gaan.

Afslankstudio Marianne en
Schoonheidssalon Levend Water
Joh.Bogermanstraat 26 te Kollum

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Veel gezelligheid tijdens zonnig Kingcity in Drachten

Veel gezelligheid tijdens zonnig Kingcity in Drachten


regionaal nieuws

Mevrouw Wobbes-Drent viert 101e verjaardag

Mevrouw Wobbes-Drent viert 101e verjaardag


regionaal nieuws

Oliespoor van 500 meter door lekkende Corvette

Oliespoor van 500 meter door lekkende Corvette


regionaal nieuws

Zeven lintjes uitgereikt in Smallingerland

Zeven lintjes uitgereikt in Smallingerland




regionaal nieuws

Snelweg A7 volledig dicht door ongeval

Snelweg A7 volledig dicht door ongeval