8.3 °C

KC Tietjerk gelijk tegen Quick 21

zo 3 oktober 2010, 17.00 uur

TYTSJERK - Tietjerk speelde zaterdag tegen Quick ’21. Beide ploegen hadden 4 punten en om aansluiting met de koplopers te houden, moest er gewonnen worden. Na een zeer spannende strijd bleek dat de ploegen erg aan elkaar gewaagd waren. De wedstrijd eindigde in een gelijk spel: 12-12.

Tietjerk begon goed aan de wedstrijd, binnen 30 seconden scoorde Theun Linthof een uitstartbal. Hierna liep Tietjerk uit naar 3-0, daarna begon Quick ’21 ook te scoren. Er werd goed gespeeld, alleen de doelpunten ontbraken af en toe. Tietjerk wist de voorsprong niet tot de rust vast te houden: de ruststand was 5-5.

De tweede helft probeerde Tietjerk de twee schutters van Quick ’21 meer uit te schakelen. De wedstrijd ging gelijk op, er werd om en om gescoord. Quick ’21 kon één keer een gaatje slaan bij 9-11, maar Tietjerk wist gelijk te maken en kwam zelfs op een 12-11 voorsprong. In de laatste minuten kreeg Quick ’21 een vrije bal mee, die goed werd afgemaakt. Hierdoor werd de eindstand 12-12.

Beide ploegen kregen een punt en de koplopers lopen hierdoor iets verder weg. Volgende week moet Tietjerk tegen Harkema, de hekkensluiter van de competitie.