Account
Logo
Zoeken
3.3 °C

Biljartclub It Wite Hûs weer van start

do 23 september 2010, 21.25 uur

TWIJZELERHEIDE - Na de feestweek begin september is het de bedoeling om weer een start te maken met het nieuwe competitie seizoen 2010/2011. Onze dynamische biljartclub (die het afgelopen Heidefeest mede dankzij alle bezoekers,sponsoren en niet te vergeten de verschillende artiesten een leuk kleurtje hebben gegeven) is op zoek naar nieuwe leden.

Ons ledenbestand beslaat de leeftijd van 16 tot 80 jaar. U hoeft beslist geen geoefend bljarter te zijn om bij onze club te komen. Wij zijn van plan om een instructeur aan te trekken om onze leden naar een hoger niveau te brengen wat biljarten betreft. Ook hebben wij iemand bereid gevonden om totaal ongeoefende leden de kneepjes van het biljarten leren. Terugkomend op het Heidefeest dit was een feest die niet snel vergeten wordt, met name niet door de kinderen van de diverse scholen in ons dorp, zij hebben de laatste 6 jaar een kermis moeten missen.

Daarom dachten wij als biljartclub om hen dit keer extra te verwennen. Zij werden elke dag getrakteerd op een verrassing, plotseling waren daar Klus en Kwebbel op school (zie foto,s waldnet) om hen te trakteren op de bonnetjes waarmee zij zich mochten melden bij de diverse kermisexploitanten en snackkraam voor een patatje, suikerspin, muntje voor een kermisattractie en een lekker ijsje.

Dit werd hun aangeboden door onze biljartvereniging en de sponsoren niet te vergeten want zonder hen as dit niet mogelijk geweest. Wij mogen als biljartclub -die de organisatie had op het feestterrein- zeggen dat alles op rolletjes verliep. Voor iedereen hebben wij geprobeerd iets te organiseren en dat is volgens ons prima gelukt. Helaas waren er voor bepaalde activiteiten wat te weinig deelnemers maar dit lag hem mede omdat de vooraankondiging wat te laat was (een lering voor een evt.

volgende keer). Ook hebben we de kritiek i.v.m. de hekken nog voordat het Heidefeest moest beginnen rondom het feestterrein- die we kregen via de mail- netjes beantwoord en de mensen achter de mail uitgenodigd voor het aangaan van een gesprek om het e.e.a. uit te leggen van het hoe en waarom, Maar jammer genoeg hebben zij zich niet bij ons gemeld voor een gesprek. Maar zoals zij ook wel zullen hebben gemerkt is het niet storend geweest voor onze bezoekers.

Want zij kwamen in grote getale naar de diverse activiteiten. Kortom wat hebben wij met dit feest bereikt? In ieder geval een kermis die mede dankzij de inzet van de biljartclub alle vrijwilligers en sponsoren bereid is om weer naar Twijzelerheide te komen bij het volgende Heidefeest. Ook de jeugd van Twijzelerheide heeft volgens ons wel ingezien dat het feest veel gezelliger is met een kermis want zij hebben zich prima gedragen.

Niks kapot gemaakt zowel de Kermisexploitanten als wel de bewaking was prima te spreken over de jeugd. Zij konden zich de kritiek niet voorstellen want het was een prachtig feestje volgens hen. Zoals gezegd zijn wij op zoek naar nieuwe leden voor onze biljartclub nogmaals een oproep “join” de club met organisatorisch en dynamisch vermogen en geef je op of wordt donateur van deze vereniging Ook willen wij via deze weg alle medebiljarters van It Wite Hûs en alle andere vrijwilligers van harte bedanken voor hun inzet want zonder hen was dit niet gelukt, hulde aan hen die zich hier voor hebben ingezet.

Vr. gr. biljart club It Wite Hûs Twijzelerheide

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Poll: Wat is de toekomst van Holwerd aan Zee?

Dat project gaat kopje onder  
75.8%
Heel misschien wordt het nog wat....  
3.4%
Ik hoop dat het doorgaat!  
20.8%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!




regionaal nieuws

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

regionaal nieuws

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381



regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'