Account
Logo
Zoeken
8.7 °C
Podium voor bands bij Lits River Ranch
Foto: Geert Huisman

Podium voor bands bij Lits River Ranch

za 11 september 2010, 18.45 uur

BOELENSLAAN - Friday at the Lits. Dat is de naam voor de muziekavonden die vanaf deze maand op de vrijdagavond worden georganiseerd in de Lits River Ranch bij Boelenslaan. De meewerkende artiesten of muziekbands krijgen de kans om te spelen op het podium in de saloon. Op 17 september trapt Highway 54 af met een spetterend rockabilly optreden en dat belooft direct al een gezellige avond voor het publiek.

Andere acts en bands die nu al gepland staan zijn: Hepie Koelstra, (Country), Kramtried (Rock), Jarretank (Speedrock) en Loaded Roulette.(Heavy Metal). Kijk voor de speeldata op www.Litsriverranch.com. De saloon van de Lits River Ranch biedt ruimte aan zo'n honderd mensen en is hiermee de perfecte plek om op kleine schaal muziekavonden te organiseren.

Het team van de Lits River Ranch, dat bestaat uit Sake, Joukje, Johannes en Jasmijn, is enthousiast over deze nieuwe activiteit, mede omdat zij zelf ook muzikaal zijn en graag iedereen een podium wil bieden om te kunnen optreden. En zo snijdt het mes gelijk aan twee kanten.

"It publyk mei fergees komme en de artyst of band dielt mei yn de ferkeap fan it drinken." merkt Sake op. Via deze methode worden de kosten voor de band en saloon gedekt. Als het aan hem ligt komen er in de toekomst nog vele avonden met muziek. "De P.A. is al besteld dus de muzikanten hoege net mei in soad spul te slepen. De instruminten meinimme is genôch en de rest regelje wy!"

De Lits River Ranch bestaat deze maand precies 15 jaar en de buitenritten die vanaf de manege worden georganiseerd zijn nog altijd erg in trek. De tochten, varierend van 1 tot 3 uur, worden in de omgeving verreden onder leiding van Jasmijn en Johannes. Vanaf 1 mei tot 1 november staan er zaterdags en zondags tochten op het programma. Opgave kan via de website: www.litsriverranch.com

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws

Poll: Wat is de toekomst van Holwerd aan Zee?

Dat project gaat kopje onder  
78.6%
Heel misschien wordt het nog wat....  
2.6%
Ik hoop dat het doorgaat!  
18.8%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!



regionaal nieuws

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door




regionaal nieuws

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie