Account
Logo
Zoeken
7.2 °C

Dozijn treffers voor Broekster Boys

zo 29 augustus 2010, 23.05 uur

DAMWALD - In de eerste twee bekerwedstrijden wist Broekster Boys een dozijn treffers te scoren. Afgelopen zaterdag wisten de mannen uit Damwald in één wedstrijd tegen Lions’66 een dozijn treffers te scoren. Met drie maal winst gaat Broekster Boys naar de volgende ronde.

Na een half uur spelen was de stand 1-4 in het voordeel van Broekster Boys. Raymond Mulder, Durk Wijnsma, Hedzer Prins en Patrick Huizenga waren de doelpuntenmakers. Voor de Leeuwarders wist de goed spelende Jacob Manouboeloe te scoren. En tussendoor schoot Raymond Mulder een penalty tegen de paal. Ook Albert Wijbenga raakte nog eens de lat. Durk Wijnsma scoorde voor de rust de 1-5 en Hedzer Prins de 1-6.

Na de rust scoorde Durk Wijnsma 1-7. Raymond Mulder viel daarna uit. De supporters maakten zich zorgen omtrent Mulder. Maar het was alleen uit voorzorg het uitvallen van Mulder, aldus verzorger Jan Goossen. Stephan Overkempe kwam in het veld en scoorde vier maal achter elkaar en de stand was dus 1-11. Patrick Huizenga scoorde nog de 1-12.

De score was hoog tegen vijfde klasser Lions’66, maar er werd ook goed gevoetbald de mannen uit Damwald. En nu zaterdag begint de competitie thuis tegen Zeerobben.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




kwijt / misdaad in je straat

Fiets gevonden in Buitenpost

Fiets gevonden in Buitenpost



regionaal nieuws

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

ondernemend nieuws

Frl Bewind jarig: 20 jaar!

Frl Bewind jarig: 20 jaar!




regionaal nieuws

Ree uit hek bevrijd door brandweer

Ree uit hek bevrijd door brandweer