Account
Logo
Zoeken
8.6 °C

Seizoenkaartverkoop Harkemase Boys

do 5 augustus 2010, 16.32 uur

HARKEMA - Op zaterdag 21 augustus speelt Harkemase Boys haar eerste wedstrijd in de nieuw gevormde Topklasse. Tegenstander op Sportpark De Bosk is niemand minder dan de amateurlandskampioen van het afgelopen seizoen IJsselmeervogels.

Voorzitter Pieter Spinder verwacht dat een kleine 4000 toeschouwers aanwezig zullen zijn op het door vrijwilligers vernieuwde sportpark. ,,In deze vakantie zijn er dagelijks tussen de 20 en 30 vrijwilligers keihard aan het werk geweest, het is ongelofelijk hoeveel werk ze hebben verzet’’, aldus Spinder.

Achter het verste doel verrees een nieuwe staantribune waardoor het gehele veld nu is omzoomd met tribunes en een heus stadion is ontstaan. Voetballiefhebbers die dit seizoen niets van de verrichtingen van de Harekieten in de Topklasse willen missen kunnen voor 75 euro een seizoenkaart aanschaffen. Wie overdekt wil zitten betaalt 15 euro extra voor een tribunekaart.

Vorig jaar stonden bij de kassa’s soms al lange rijen met wachtende supporters. Seizoenkaarthouders kunnen zo doorlopen en besparen zich 30 euro. De losse toegangsprijs voor een van de 15 thuiswedstrijden bedraagt namelijk 7 euro. De seizoenkaarten en tribunekaarten kunnen op dinsdag- en donderdagavond worden aangeschaft in kantine Dyksicht. Ook bij alle thuiswedstrijden van de Boys zijn de kaarten te koop.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws

Poll: Wat is de toekomst van Holwerd aan Zee?

Dat project gaat kopje onder  
77.2%
Heel misschien wordt het nog wat....  
3.3%
Ik hoop dat het doorgaat!  
19.6%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!



regionaal nieuws

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door




regionaal nieuws

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie





regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'