Account
Logo
Zoeken
-0.4 °C

Spectaculaire feestweek Harkema

do 5 augustus 2010, 0.35 uur

HARKEMA - In Harkema gaan ze van 21 augustus tot en met zondag 29 augustus feestvieren. De feestweek start op zaterdag 21 augustus met een vuurwerkshow op de Homear (bij de Poel). Harkema gaat dus knallend de feestweek in. Verder zijn er gedurende de hele week nog tal van activiteiten

Op maandagavond is er een parade met versierde fietsen begeleid door drumband VIOS uit Kootstertille en ook zal er dropping van luchtpost plaatsvinden met als hoofdprijs een ballonvaart. Verder staan er op het programma een spelmiddag voor de kinderen, een gezellige familieavond en nog meer activiteiten voor jong en oud zoals Buurtvoetbal, Paintball en een Spokentocht. Het complete programma van de feestweek staat in het programmaboekje wat Huis aan Huis in Harkema wordt bezorgd.

Voor een aantal activiteiten moest men zich van tevoren opgeven. Zo wordt er op 24 augustus ballon gevaren. Diezelfde avond is er buurtvoetbal op Sportpark De Bosk vanaf half zeven en buurten kunnen zich opgeven tot en met 13 augustus met teams van minimaal acht spelers via dfc-harkema@hotmail.com. De wedstrijden worden gespeeld op een half veld en er wordt gespeeld met zeventallen.

Vrijdagavond 27 augustus is er het Koos van der Heide Kunststofkozijnen Paintball-toernooi op het ijsbaantoernooi. Teams van vijf personen zullen het dan tegen elkaar opnemen op een speciaal aangelegde baan. De kosten hiervan bedragen 50 euro per team. Deelnemers moeten minimaal 18 jaar zijn. Opgeven is mogelijk tot en met 13 augustus bij Wierd Kooistra, Ikeloane 49 of via dfc-harkema@hotmail.com.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Johan Talsma (BVNL) stapt op als raadslid

Johan Talsma (BVNL) stapt op als raadslid



regionaal nieuws

Centrale As bij Dokkum krijgt nieuw asfalt

Centrale As bij Dokkum krijgt nieuw asfalt


ondernemend nieuws

Kooy Transport neemt Niek Dijkstra Transport over

Kooy Transport neemt Niek Dijkstra Transport over



regionaal nieuws

Frisse Wetter- en Willerun in Burgum

Frisse Wetter- en Willerun in Burgum