Account
Logo
Zoeken
7.4 °C

Speed-snuivers betrapt in Drachten

zo 13 juni 2010, 12.50 uur

DRACHTEN - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 26-jarige man uit Houtigehage en een 24-jarige man uit Surhuizum aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed en voor het bezit van drugs. Het duo viel op toen zij met hun auto stilstonden op de Westersingel. De surveillerende agenten besloten de auto te controleren.

Op het moment dat zij met hun zaklamp in de auto schenen zagen zij dat de 26-jarige bestuurder en de 24-jarige passagier een lijntje witte poeder aan het snuiven waren. Beide werden aangehouden. Er volgde een fouillering en een blaastest. De passagier gaf een zakje witte poeder aan de agenten. Bij de bestuurder werden geen drugs aangetroffen.

Na de blaastest werden zij overgebracht naar het politiebureau. Bij de ademanalyse blies de beginnend bestuurd 615 ug/l. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en er werd proces-verbaal opgemaakt. Tegen de 24-jarige werd proces-verbaal opgemaakt voor het bezit van harddrugs/softdrugs. Na onderzoek bleek hij 1 gram speed en 0,4 gram hennep bij zich te hebben. Dit werd inbeslaggenomen. Na verhoor werden beide heengezonden.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




kwijt / misdaad in je straat

Fiets gevonden in Buitenpost

Fiets gevonden in Buitenpost



regionaal nieuws

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

ondernemend nieuws

Frl Bewind jarig: 20 jaar!

Frl Bewind jarig: 20 jaar!




regionaal nieuws

Ree uit hek bevrijd door brandweer

Ree uit hek bevrijd door brandweer