Account
Logo
Zoeken
13 °C
© Jochem Wiersma

Jubileum brandweerlieden Ternaard

vr 23 april 2010, 21.00 uur

TERNAARD - De brandweer van Ternaard heeft vrijdagavond haar jaarlijkse feestavond gehouden in De Waard van Ternaard.

Het zou een avond worden vol met verrassingen. Dat begon al met het eten. De brandweermensen met hun aanhang, kregen diverse culinaire hoogstandjes uit de keuken voorgeschoteld. Om acht uur kwam commandant Henk van der Veen samen met Burgemeester Waanders binnen. Weer een verrassing, want je weet dat er dan wat bijzonders staat te gebeuren. Maar niet voor bevelvoerder Vincent Waterval, hij had immers het één en ander geregeld voor drie collega's en hij wist wat er ging gebeuren.

Dat werd even anders toen van der Veen Vincent vroeg om naar voren te komen. Hij was namelijk 12,5 jaar bij de brandweer. Hij werd gefeliciteerd door van der Veen en kreeg van burgemeester Marga Waanders een speldje en een oorkonde. Hierna was er even pauze, omdat de commandant een oproep via de pieper kreeg om contact te zoeken met de meldkamer van de brandweer in verband met een duinbrand op Schiermonnikoog. Daarna werden Gerrit Sipma, Sjoek Venema en Klaas Schoorstra naar voren geroepen vanwege hun 30-jarig brandweerjubileum.

Na de lovende woorden van de burgemeester voor hun geweldige inzet gedurende 30 jaar als brandweermensen werden ook zij onderscheiden door burgemeester Marga Waanders. Voor de partners was er een grote bos bloemen.

Maar ook de collega's hadden nog een verrassing voor de drie heren in petto. Ze kregen elk een tas met daarin schoon ondergoed, een pyjame en een toilettas. Hun werd een overnachting aangeboden in De Waard van Ternaard.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




ondernemend nieuws

Bespaar met zonnepanelen: een slimme investering

Bespaar met zonnepanelen: een slimme investering




regionaal nieuws

Auto's zwaar beschadigd bij botsing op N919

Auto's zwaar beschadigd bij botsing op N919


regionaal nieuws

Geitenhouderij in Sibrandahûs mag nieuwe stal bouwen

Geitenhouderij in Sibrandahûs mag nieuwe stal bouwen


regionaal nieuws

SmelneFM koerst aan op samenwerking Opsterland

SmelneFM koerst aan op samenwerking Opsterland