Account
Logo
Zoeken
6.5 °C

14e crossloop bij VV Ropta Boys

zo 3 januari 2009, 19.57 uur

EASTERNIJTSJERK - De activiteitencommissie van de voetbalvereniging Ropta Boys start het nieuwe jaar 2010 met de inmiddels traditionele crossloop en wandeltocht rondom de dorpen Metslawier, Oosternijkerk, Niawier en Nes. De crossloop en wandeltocht van komende zaterdag 9 januari 2010 is bestemd voor alle pupillen, junioren, dames, senioren leden, donateurs, sponsors, ouders, vrijwilligers en bestuursleden.

Zaterdagmorgen zal vanaf half tien worden gestart met de F-pupilllen. Daarna volgen om tien uur de E-pupilllen, vanaf half elf de D-pupillen en om elf uur sluiten de C-junioren en meisjes de crossloop af voor de jeugd.

De commissie bestaande uit de heren Bas Dijkstra, Lolke Bergema en Pieter Braaksma hebben zaterdagmiddag voor alle anderen vanaf de A- junioren twee parcoursen uitgestippeld om te crossen. Een parcours van ongeveer 8 km en een kleiner parcours van 5 km.

Tevens is er net als voorgaande jaren gelegenheid om te wandelen door de Noord Oost Friese natuur. De commissie heeft een wandelroute uitgestippeld van ongeveer 12 kilometer.

De wandeltocht is gratis en zal starten om 13.30 uur op sportpark “De Fiver” te Oosternijkerk. De crossloop vangt aan om 14.25 uur en kost de deelnemer € 2,50 om na afloop een leuk aandenken te kunnen ontvangen na het volbrengen van de cross. De wisselbeker werd vorig jaar gewonnen door Sander Braaksma. Dit jaar opnieuw behoort Sander Braaksma tot de favorieten.

Na afloop van de crossloop is het traditie om als bestuur, leden, vrijwilligers, donateurs, ouders en sponsors, onder het genot van een hapje een drankje elkaar een gezond en sportief 2010 toe te wensen. Deze jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie begint vanaf 16.00 uur in de nieuwe kantine “De Tredde Helte”.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369



regionaal nieuws

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij


regionaal nieuws

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Poll: Wat vindt u van de overstap van Joran Jager?

Een verstandige keuze  
26.8%
Een slechte keuze. Hij had zijn partij en liberale principes trouw moeten blijven  
26.8%
Maakt niet uit, hij is er voor de inwoners  
17.9%
Geen mening  
28.5%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!