8.1 °C

Harkemase Boys wint met 9-1 van VIBOA

wo 9 december 2009, 11.03 uur

HARKEMA - Harkemase Boys oefende gisteravond thuis tegen eersteklasser VIBOA. Na negentig minuten stond er 9-1 op het scorebord en daar viel niets op af te dingen. ,,Doe maar een bakje koffie, een koude douche hebben we al gehad’’, sprak VIBOA-trainer Hans van der Ploeg na afloop lachend.

Bij rust stond het al 4-1 voor de Harekieten door twee doelpunten van Arjen Postma, een van Roel van der Meulen en een wonderschone van Dennis Loer. Ondanks een groot aantal wissels ging Harkemase Boys de tweede helft vrolijk verder met het opvoeren van de score. Drewes Janssen, Ronald van der Heijden, Roel van der Meulen, Rene van der Wey en Arjen Postma bepaalden de eindstand uiteindelijk op 9-1.

Komende zaterdag speelt Harkemase Boys thuis tegen Staphorst en volgende week dinsdag speelt het in de derde bekerronde tegen Flevo Boys. Ook deze wedstrijd wordt op het eigen sportpark De Bosk gespeeld en begint om 20:00 uur. De toegangsprijs voor deze wedstrijden bedraagt 6 euro. Leden, spelers en sponsors hebben op vertoon van hun pas vrij toegang.

Harkemase Boys-VIBOA 9-1 (4-1).
28. 1-0 Roel van der Meulen; 32. 2-0 Dennis Loer; 34. 3-0 Arjen Postma; 36. 4-0 Postma; 38. 4-1 Joeri Zwart; 57. 5-1 Drewes Janssen; 72. 6-1 Ronald van der Heijden; 73. 7-1 Van der Meulen; 85. 8-1 René van der Wey; 89. 9-1 Postma.