Account
Logo
Zoeken
12.9 °C
© ProFlash Fotografie Drachten

Tim Douwsma in nieuwe Opel Astra

do 3 december 2009, 11.22 uur

DRACHTEN - Een platencontract had hij al en nu heeft hij ook een autocontract. Tim Douwsma, de jeugdige Friese zanger die nationale bekendheid verkreeg dankzij de televisieshow 'So You Wannabe A Popstar', is met autobedrijf Siton-Suzenaar een overeenkomst aangegaan. Tim gaat rijden in de nieuwe Opel Astra.

Tim Douwsma is een veelzijdig talent. Zijn debuutsingle 'Wil je bij me blijven slapen' bereikte de 18e plaats van de single top 100 en ook met het nummer 'Ga' bewees hij een prima zanger te zijn. Eind van dit jaar verschijnt zijn nieuwe single. Naast zingen kan Tim ook acteren en hij volgt momenteel een opleiding aan de filmacademie van Hugo Metsters (de faaam) in Amsterdam. Na een gastrol in 'Onderweg Naar Morgen' is zijn eerste filmrol inmiddels een feit: Tim speelt mee in 'De hel van 63'. Deze film van Steven de Jong over de Elfstedentocht van 1963 gaat in december in première.

Autobedrijf Siton-Suzenaar is al even veelzijdig. Als officiëel dealer van de merken Opel, Chevrolet en Hyundai biedt het bedrijf een breed scala nieuwe personenauto's. Daarnaast behoren twee service centra en een occasion centre tot de onderdelen van dit gerenommeerde autobedrijf met vestigingen in Heerenveen, Drachten, Sneek, Oosterwolde, Joure, Wolvega en Buitenpost.

Directeur Arno Goettsch: "Met zijn drukke reisschema is Tim afhankelijk van goed en betrouwbaar vervoer. Daarnaast wil hij als blikvanger natuurlijk in een bijpassende auto rijden. De nieuwe Astra is geknipt voor die rol! Vandaar onze overeenkomst, waarbij ook restaurant Foodplanet in Bakkeveen betrokken is. Wij zijn blij dat wij Tim deze ondersteuning van zijn veelbelovende carrière kunnen bieden!"

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




ondernemend nieuws

Huis van de maand: Eendrachtsweg 10 in Garyp

Huis van de maand: Eendrachtsweg 10 in Garyp






regionaal nieuws

Fries EU-debat vindt plaats in Gorredijk

Fries EU-debat vindt plaats in Gorredijk

Poll: Wat vind jij de beste bijdrage van de EU voor jou?

De euro! Geen gedoe met geld op vakantie  
39.5%
Vrij reizen en werken in EU-landen  
31.5%
Miljardenbijdragen voor regionale ontwikkeling  
8.5%
Gezamenlijke aanpak migratie / klimaatbeleid  
20.5%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!