Account
Logo
Zoeken
3.3 °C

Masturberen achter het stuur

wo 25 november 2009, 19.50 uur

LEEUWARDEN - Medio juni kreeg de Leeuwarder politie meldingen binnen over een automobilist die over de Schrans heen en weer reed en onder het rijden zat te masturberen. Een stadswacht herkende de dader aan de hand van het signalement en op 16 juni werd hij opgepakt. Het bleek te gaan om een 19-jarige inwoner van Suwâld. Die was in 2006 ook al eens met de politie in aanraking gekomen op verdenking van een soortgelijk delict.

Die zaak werd wegens gebrek aan bewijs geseponeerd. Woensdag liet de jongeman op de zitting van de politierechter doodleuk doorschemeren dat er destijds wellicht ook al meer aan de hand was. 'Nu heb ik bekend, toen heb ik ontkend', zei de Suwâldster nonchalant. Hij had zijn auto in juni op drie verschillende dagen over de Schrans gestuurd terwijl hij zichzelf al rijdende aan het aftrekken was.

Dat was niet alleen een allesbehalve fraai gezicht voor het winkelend publiek, er hadden volgens de officier van justitie gemakkelijk ongelukken kunnen gebeuren doordat de verdachte zijn aandacht bij iets anders dan het autorijden had. De Suwâldster zei dat hij indertijd helemaal geobsedeerd was van seks. Inmiddels zou zijn leven totaal veranderd zijn; hij heeft een vriendin, 'een leuke auto' en er is een kleine op komst. 'Het is wel kwetsbaar als uw hele leven draait om uw vriendin', meende de rechter.

De jongen had met zijn moeder over zijn problemen gesproken. De rechter had liever gezien dat hij was ingegaan op op uitnodigingen van de reclassering om eens te komen praten. De Suwâldster beweerde dat hij talloze telefoontjes had gepleegd, elke keer had hij een antwoordapparaat aan de lijn gekregen. De rechter legde een werkstraf op van 30 uur en twee weken voorwaardelijke celstraf.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Poll: Wat is de toekomst van Holwerd aan Zee?

Dat project gaat kopje onder  
75.9%
Heel misschien wordt het nog wat....  
3.4%
Ik hoop dat het doorgaat!  
20.7%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!




regionaal nieuws

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

regionaal nieuws

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381



regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'