Account
Logo
Zoeken
8.2 °C

Gewonde bij steekpartij Augustinusga

zo 22 november 2009, 14.01 uur

AUGUSTINUSGA - Een 22-jarige Surhuizumer is zaterdagnacht gewond geraakt bij een steekpartij in Augustinusga. Hij zou op de Boskamp door een 24-jarige inwoner van De Westereen met een mes in het hoofd zijn gestoken. Het slachtoffer liep een diepe hoofdwond op.

Het slachtoffer zat met vrienden in een horecabedrijf en zagen de verdachte met een mes op straat lopen. Het slachtoffer is samen met een getuige naar buiten gelopen waar hij vrijwel meteen werd bedreigd. Direct daarna werd het slachtoffer met het mes in zijn achterhoofd gestoken. De verdachte rende vervolgens weg.

Doordat men direct de politie belde en een goed signalement gaf, kon de verdachte even later in een tuin van een woning in dezelfde straat, worden aangehouden. De man is overgebracht naar het politiebureau waar hij voor verhoor werd ingesloten. De politie stelt nog een onderzoek in naar de toedracht van dit incident. Het slachtoffer heeft zich in het ziekenhuis onder medische behandeling moeten stellen. Daarnaast deed hij aangifte.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Politie 'jaagt' op 120 jongeren tijdens Jachtseizoen

Politie 'jaagt' op 120 jongeren tijdens Jachtseizoen


ondernemend nieuws

Frl Bewind jarig: 20 jaar!

Frl Bewind jarig: 20 jaar!




regionaal nieuws

Ree uit hek bevrijd door brandweer

Ree uit hek bevrijd door brandweer