Account
Logo
Zoeken
9.5 °C
© Jochem Wiersma

15-jarig Jubileum Klún & Knoffelhakke

za 10 oktober 2009, 23.51 uur

DOKKUM - Zaterdagavond vierde het bekende cabaretduo Klún & Knoffelhakke haar 15 jarig jubileum met een speciale jubileumshow in het Bowlingcentrum te Dokkum.

Nadat het publiek gespannen zat te wachten kwam Geert van Tuinen het podium op en vroeg of de mensen de zaal wilden verlaten! Er stond buiten een verrassing te wachten. Buiten was echter niks te zien, toen er in de verte een politiemotor met optische en geluidssignalen aan kwam rijden. Deze motoragent begeleide een gigantische limousine die stopte bij het bowlingcentrum. In de limo zat het duo Klún & Knoffelhakke. Na deze spettende ontvangst kon de voorstelling beginnen.

Op 4 oktober 1994 hadden ze hun eerste voorstelling in het dorpshuis van Hantum. Dat deze voorstelling en de daarop volgende zo’n succes zouden worden, hadden Broer Douma en Hendrik van der Heide niet verwacht!

De heren gingen terug in de tijd en speelden sketches uit de vijf programma’s, die het duo de afgelopen jaren gespeeld hebben. De stukjes werden aan elkaar gepraat door Geert van Tuinen.

Ook werd op deze avond de eerste CD van het duo gepresenteerd. Hierop zijn liedjes van de laatste drie programma’s vrolijk vastgelegd.

Op 26 februari 2010 wordt het 6e programma "Het is feest" gepresenteerd.

Klik hier voor een tweede fotonieuws met 77 foto's!

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



kwijt / misdaad in je straat

Fiets gevonden in Buitenpost

Fiets gevonden in Buitenpost


regionaal nieuws

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof


ondernemend nieuws

Frl Bewind jarig: 20 jaar!

Frl Bewind jarig: 20 jaar!



regionaal nieuws

Ree uit hek bevrijd door brandweer

Ree uit hek bevrijd door brandweer