Account
Logo
Zoeken
5.4 °C

Weer geen punten voor VKC

ma 14 september 2009, 18.01 uur

SIEGERSWOUDE - De tweede wedstrijd van VKC/AROB Antennebouw was op voorhand een zware pot. Afgelopen seizoen waren de punten elke keer voor OWK uit Oostwold. Het was het achttal van AROB Antennebouw formatie dan ook alles aan gelegen om een goed resultaat neer te zetten. Hoe anders kan het lopen.

De eerste helft werd ongeconcentreerd en zonder bezieling begonnen, het werd dan ook 3-0 voor de gastheren uit Oostwold voor VKC/AROB Antennebouw iets terug kon doen. Van de eerste vier doelpuntenwaren er drie afkomstig uit een strafworp. Door het gebrek aan overtuiging en bezielingwas het niet vreemd dat de rust kwam met een ruime achterstand van 7-3, terwijl het verschil overigens wel maximaal 4 punten bedroeg.

Na de rust werd er door de acht van VKC/AROB Antennebouw uit een ander vaatje getapt. Verdedigend zat het dichter en er werd meer energie gestoken in het spel. In de tweede helft was het veldspel van de Siegerswoudsters beter als dat van OWK alleen werd dat niet omgezet in doelpunten.

Hoewel VKC/AROB Antennebouw de tweede helft wederom maar drie maal de korf vond kon OWK dat ook slecht drie maal. Waarvan wederom een keer middels een strafworp. De drie wissels; Andrea Klunder voor Heleen Baks, Herwin van den Hengel voor Tim Huijgen, die op de plaats van de niet fitte Gerbrant van den Hengel was begonnen en Bart Dijk voor Erwin Baks mochten niet meer baten. Er werd zelfs niet meer gescoord. Personen die in stelling zijn gebracht: Rolien Benedictus 2 (1), Martijn Huijgen 2, Tim Huijgen en Erwin Baks elk een maal.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381



regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'





regionaal nieuws

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand

Poll: Goede keuze of niet?

Ja  
26.5%
Nee  
55.1%
Maakt me niet uit  
18.4%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!