Account
Logo
Zoeken
10.2 °C

Run op kaartjes Boys tegen Feyenoord

do 3 september 2009, 12.35 uur

HARKEMA - Harkemase Boys verwacht de komende twee weken een grote stormloop op de kaartjes voor de wedstrijd Harkemase Boys-Feyenoord. De emailbox van de club stroomde bijna over met vragen over de kaartverkoop voor de KNVB-bekerwedstrijd die definitief is vastgesteld op 23 september 17:00 uur.

Gistermiddag was een Feyenoord-delegatie te gast op sportpark De Bosk waarbij het draaiboek is doorgesproken. De vertegenwoordigers van de Rotterdamse club waren onder de indruk van de manier waarop de Harekieten een en ander geregeld hadden. Menig BVO kon hier volgens de Rotterdammers een voorbeeld aan nemen.

De vrije verkoop van kaartjes vindt plaats op dinsdag 15 september, donderdag 17 september en zaterdag 19 september in de kantine van Harkemase Boys van 19:00 uur tot 20:30 uur. Per persoon kunnen maximaal vier kaarten worden aangeschaft. Leden van Harkemase Boys krijgen eerder de kans om kaarten aan te schaffen.

Harkemase Boys verwacht dat de wedstrijd binnen korte tijd uitverkocht zal zijn. Er is op De Bosk plaats voor 5500 toeschouwers. Meer informatie over de kaartverkoop staat op www.harkemaseboys.nl

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws





kwijt / misdaad in je straat

Fiets gevonden in Buitenpost

Fiets gevonden in Buitenpost


regionaal nieuws

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

ondernemend nieuws

Frl Bewind jarig: 20 jaar!

Frl Bewind jarig: 20 jaar!