Account
Logo
Zoeken
6.1 °C

TTV Anja gaat er weer helemaal voor

wo 12 augustus 2009, 9.54 uur

DAMWALD - Het eerste team van TTV ANJA wist het afgelopen seizoen tweemaal degradatie op het nippertje te voorkomen. In het voorjaar scheelde het slechts één punt. Het komend seizoen wil het eerste team er weer voor gaan. Het team start weer in de vertrouwde basis. Theo de Vries, Sjouke Postma en Gert Jan Wulff zullen proberen hoge ogen te gooien.

In die eerste klas is het elk jaar weer spannend. Dus kan iedereen in de eerste klas weer kampioen worden en mogelijk zelfs degraderen. Misschien kan TTV Anja voor een stunt zorgen. De tegenstanders van Anja 1 zullen zijn buurtgenoten Dokkum 2 en Buitenpost 1.

Verder zullen Delta Impuls uit Heerenveen en YOS 1 uit Ysbrechtum de tegenstanders zijn. ODI 1 uit Oudega (W) was gedegradeerd en zou ook als tegenstander fungeren, maar zij zullen weer in de landelijke competitie spelen. Acht wedstrijden zal ANJA 1 slechts behoeven te spelen voor de winterstop en met de huidige opstelling blijft er een kans voor een hoge klassering.

De andere ANJA teams
Het tweede en het derde team zullen beide weer in de tweede klas spelen. Beide teams spelen dus maar één klas lager dan het eerste team. Misschien kunnen deze teams op eigen kracht tweede klasser blijven. Het zou zeker een prestatie kunnen heten. Toch blijft men nuchter en zien deze teams een zwaar seizoen tegemoet.

Het vierde team zal weer vierde klas spelen en dat is het beste. Toch is jammer, dat TTV Anja geen team in de derde klas kan plaatsen. Hopelijk is dit toekomstmuziek.

En het meest opmerkelijke voor zowel het tweede, derde en vierde team, dat er niet tegen TTV Dokkum gespeeld gaat worden. Waarschijnlijk kan er nu nog geoefend worden tegen buurtgenoot TTV Dokkum. Het is elk jaar een prachtig begin.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Poll: Wat is de toekomst van Holwerd aan Zee?

Dat project gaat kopje onder  
77%
Heel misschien wordt het nog wat....  
3.1%
Ik hoop dat het doorgaat!  
19.9%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!




regionaal nieuws

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie





regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'